Árbóc lámpa 740 B


252 990 Ft
  • Raktáron

Időtlenül modern, vidéki házas kialakításban Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP23 védelmi osztály A szállítás rúddal történik Alapzatra vagy földdarabra történő felszereléshez 4001014 A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója hosszú hagyományokra tekinthet vissza - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, a cég pedig az 1950-es években lépett be a lámpatestek

EAN: 4007235541472

Gyártó: Albert Leuchten

Termékleírás

Az Árbóc lámpa 740 B egy elegáns és modern designú lámpa, amely a legjobb választás lehet otthonod díszítésére és világítására. Ez a lenyűgöző lámpa különleges összeállításával valódi stílusos és egyedülálló elem lesz a belső térben.

A lámpa kiváló minőségű anyagokból készül, melyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az Árbóc lámpa 740 B alumínium váza modern megjelenést biztosít, míg a lámpafejek króm bevonatúak, ami még inkább fokozza a lámpa eleganciáját.

A lámpa rendelkezik LED világítással, amely energiatakarékos és hosszú élettartamú. A lámpa fényerőssége szabályozható, így könnyedén alkalmazkodhat a kívánt hangulathoz és felhasználási helyhez. A lámpa fejei állíthatók, így a fény irányát is szabályozhatod a szükségleteidnek megfelelően.

Az Árbóc lámpa 740 B tökéletes választás lehet a nappaliba, hálószobába, irodába vagy a társalgóba. Egyaránt alkalmas olvasásra, tanulásra, munkára vagy éppen relaxálásra is. Kiválóan megvilágítja a kívánt területet anélkül, hogy túlzottan ragyogóvá válna.

Ne habozz és rendeld meg az Árbóc lámpa 740 B-t, hogy otthonodba egy kis stílust és praktikusságot vigyél. Ez a minőségi lámpa biztosan megkapja a tetszésedet és sokáig szolgálni fog téged.

Időtlenül modern, vidéki házas kialakításban Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP23 védelmi osztály A szállítás rúddal történik Alapzatra vagy földdarabra történő felszereléshez 4001014 A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója hosszú hagyományokra tekinthet vissza - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, a cég pedig az 1950-es években lépett be a lámpatestek gyártásába. A következetesen magas minőség a gyártó védjegye - ez ma is ugyanúgy igaz, mint a kezdeti időkben -, és ennek biztosítása érdekében a lámpatesteket kizárólag Németországban gyártják. Ezenkívül csak olyan válogatott anyagokat használnak, amelyek ellenállnak még a durva környezeti hatásoknak is, és így hosszú távú örömöt ígérnek

Kandeláber lámpák

A Kandeláber lámpák az egyik legmagasabb minőségi szabványnak megfelelő kültéri lámpák kategóriájába tartoznak. Ezek a lámpák elegáns és klasszikus megjelenésükkel mindig a figyelem középpontjába kerülnek, és tökéletesen illeszkednek bármilyen kültéri dekorációhoz. Az alkatrészek minőségi anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és biztosítják a hosszú élettartamot. A kandeláber lámpák acélból, alumíniumból, üvegből és műanyagból állnak. A kábelezést és a csatlakozókat speciális anyagokból készítették, hogy megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és a tűzvédelmi szabályozásoknak. A Kandeláber lámpák kialakítása optimalizált, hogy teljes mértékben kihasználja a rendelkezésre álló tér lehetőségeit. Ezeket a lámpákat általában parkokban, terekben, kertekben és lakóövezetekben helyezik el, és lehetővé teszik, hogy az egész helyszín megvilágított legyen. A Kandeláber lámpák magas minőségű LED-es világítással rendelkeznek, amely nagy teljesítményt és tartósságot biztosít. A lámpák között vehetünk találkozunk energiatakarékos és mozgásérzékelős változatokkal is, amelyek részben fokozzák a takarékosságot és az energiahatékonyságot. Az alkatrészeket könnyű összerakni, így a kandeláber lámpák telepítése és karbantartása egyszerű és hatékony. A kandeláber lámpákhoz további kiegészítő funkciókat, például időzített kapcsolót, távirányítót és dimmer kapcsolót is lehet kapni. Ezek a kiegészítők segítenek egy személyes kedvtelési helyet kialakítani bárhol, ahol szeretnénk. Összességében azt lehet mondani, hogy a Kandeláber lámpák a tökéletes választás, ha olyan kültéri világítást szeretnénk, amely egyszerre harmonizál egy klasszikus és elegáns megjelenéssel, minőségi alkatrészekből készült, és biztonságos és hatékony megoldást állít elő. A kandelláber lámpák telepítése a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően történik, ami garantálja, hogy mi is élvezhetjük a gondtalan, önfeledt világítás nyújtotta élményt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Árbóc lámpa Firenze, 2 izzós, zöld Árbóc lámpa Firenze, 2 izzós, zöld

Gyönyörű, antik megjelenésű lámpa formájú lámpatest. A kültéri terület jó megvilágításához.

A boltba
Modern megjelenésű árbóc lámpa BENU Modern megjelenésű árbóc lámpa BENU

A füstszínű világítóüveggel ellátott BENU egy vonzó fényforrás kültéri használatra, amely a kiváló minőségű anyagmegmunkálás révén ragyog, és a legkülönfélébb környezeteket világítja meg. A tét tartalmazza.

A boltba
Ezüst lakkozott lámpa Heimdal Ezüst lakkozott lámpa Heimdal

Az ezüstszínűre lakkozott alumíniumból és üvegből készült Heimdal megfelelő megvilágítási körülményeket biztosít minden ingatlan útvonalán. IP44 védettséggel rendelkezik. Kivéve a világítóanyagot.

A boltba
Mariella árbóc lámpa, három izzós Mariella árbóc lámpa, három izzós

A Mariella árnyalatai tiszta akrilüvegből és öntöttvasból készült fémrészekből állnak, amelyek fekete-réz színű felülettel csillognak. Nosztalgikus hangulatú lámpatest sorozat a kültéren!

A boltba
Lamina kandeláber, 3 izzós Lamina kandeláber, 3 izzós

A Lamina klasszikus formájú, és számos kültéri környezetbe illik. Az oszloplámpa lakkozott alumíniumból és átlátszó üvegből készült

A boltba
Művészi kandeláber 163-3, fehér-arany Művészi kandeláber 163-3, fehér-arany

Kiváló minőségű, 3 lámpás kandeláber, művészien díszített pólus, design és minőség Made in Germany IP44 védelmi osztály Rúddal együtt Alapra vagy földdarabra szereléshez 4001014 A legmagasabb minőségi szabvány - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója hosszú hagyományokra tekinthet vissza - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, és az 1950-es években a vállalat belépett a lámpatestek

A boltba
Árbóc lámpa 171, három izzós, fekete Árbóc lámpa 171, három izzós, fekete

Design és minőség Made in Germany IP44 védettségi osztály Rúddal együtt Alapzatra vagy földdarabra szereléshez 4001014 A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, és a vállalat az 1950-es években lépett be a lámpatestek gyártásába. A következetesen magas minőség a gyártó védjegye -

A boltba
Tájházi árbóc lámpa 677, fehér Tájházi árbóc lámpa 677, fehér

Ez az időtlenül modern kültéri lámpatest kellemesen hívogató fényt és biztonságot nyújt a kültéren. Stílusos, vidéki házas kialakításával napközben is dekoratív látványt nyújt. Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP44 védettségi osztály Rúddal együtt szállítjuk Alapzatra vagy földdarabra szereléshez A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpák gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik

A boltba
Árboc világítás 756 W vidéki ház stílusban 3 izzós Árboc világítás 756 W vidéki ház stílusban 3 izzós

Ez a részletekre odafigyelve készült oszloplámpa lenyűgöző hatást kelt a póluson és a lámpákon található díszes fémdíszítéssel. Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP23 védettségi osztály Rúddal együtt szállítjuk Alapzatra vagy földdarabra szereléshez A kültéri lámpák gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, a cég az 1950-es években lépett be a világítástechnikai

A boltba
Flores posta fény, zöld Flores posta fény, zöld

Az impozáns Flores oszloplámpa stílusos kialakításával és gyönyörű megvilágításával győz meg. A rézből készült motorháztető nagyon dekoratív hatást kelt, és teszi teljessé az elegáns kialakítást.

A boltba
Madeira 2-fényű sötétzöld pólusvilágítás Madeira 2-fényű sötétzöld pólusvilágítás

Madeira - a két fehér akrilgömbbel ellátott, kültéri használatra szánt oszloplámpa egyszerű, de vonzó kialakításával meggyőző. Színezése nagyon klasszikus megjelenést kölcsönöz neki.

A boltba
Rúdlámpa Toscane 1-lámpás 150 cm, zöld Rúdlámpa Toscane 1-lámpás 150 cm, zöld

A Toscane oszlopvilágító lámpa sallangmentes kialakítású. Gyönyörű réz baldachinnal és sötét fémtesttel rendelkezik, így minden kültéri területen használható.

A boltba
Rúdlámpa Bali, 215 cm, fekete Rúdlámpa Bali, 215 cm, fekete

A stílusos Bali oszloplámpa átlátszó gömbbel van felszerelve, amely egy sötét fémtestben helyezkedik el. Ezenkívül gyönyörű megjelenésű, így kikapcsolt állapotban is igazi szemet gyönyörködtető.

A boltba
Rúdlámpa Adessora lámpa Rúdlámpa Adessora lámpa

Az Adessora lámpás oszloplámpa stílusos ingatlanvilágítást biztosít minden antik, rusztikus vagy mediterrán stílusú kültéri területre. Tengervízálló, ezért a tenger közelében lévő ingatlanokhoz is alkalmas.

A boltba
Casale 270cm kandeláber 3-lángú Casale 270cm kandeláber 3-lángú

Az antikolt sárgarézből készült, 270 cm magas, háromlámpás Casale oszloplámpa mediterrán bájt sugároz, és világos fényt és biztonságot nyújt a kültéri területeken a tiszta üvegárnyékolóknak köszönhetően.

A boltba
Puchberg árbóc lámpa 1 izzós, 249 cm, fekete-arany Puchberg árbóc lámpa 1 izzós, 249 cm, fekete-arany

A Puchberg nemcsak a kültéri biztonságért felel, hanem nappali fényben is sokat kínál, nevezetesen a fekete-arany keret és a füstszürke lencsék vonzó megjelenését

A boltba
Póluslámpa Libra 3-lámpás fekete Póluslámpa Libra 3-lámpás fekete

Pólusvilágítótest, pólusvilágítótest, póluslámpa, kandeláber, kandeláber, oszlopos lámpatest, karos lámpatest, karos lámpatest

A boltba
Árbóc lámpa Dunia világos lámpabúrával Árbóc lámpa Dunia világos lámpabúrával

Az egylámpás, öntött alumíniumból készült, átlátszó polikarbonát ernyővel ellátott Dunia oszlopos lámpatest minden irányba világos fényt sugároz, és széles körben megvilágítja a környezetet. A robusztus lámpatest ütésálló (IK 06) és tengervízálló.

A boltba
Lucande LED kültéri lámpa Akito, alumínium, grafitszürke, 220 cm Lucande LED kültéri lámpa Akito, alumínium, grafitszürke, 220 cm

Az Akito LED-es oszloplámpatest nagyon modern megjelenésű, grafitszürke alumínium testből áll

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Randi LED fali lámpa, fehér
17 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
7 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cone lámpaernyő 18 cm magas, bézs/arany
18 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Venus LED kültéri fali lámpa
74 674 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Artemide Ippolito 45 LED állólámpa
423 762 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lángbetét Rovio III dekorációs lámpához
119 741 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dyberg Larsen DL20 fali lámpa fém 20 cm fekete
36 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sínes reflektor Mova S Volare GU10, fehér
55 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Designer függő lámpa Mirage SP, fehér
352 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Jevanna textil fali lámpa, fekete
15 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DANIEL KLEIN Premium DK12357-3
33 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARSET Dipping Light asztali borostyán/grafit
133 379 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm fekete
204 019 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lógó világítás Surfleet bambusz-vászon-búra
24 770 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben