Banderalo LED asztali lámpa CCT QI fehér


40 598 Ft
  • Raktáron

A Banderalo LED-es asztali lámpa funkcionalitásával nyűgöz le. A modern részletekkel ellátott klasszikus formatervezés mellett az alapon QI töltőfelülettel rendelkezik, amely a kompatibilis okostelefonok vezeték nélküli töltésére használható, egyszerűen az alapra helyezve azokat. A fényerő és a fény színe a vázon található vezérlőpanel segítségével állítható, így a Banderalo ideális társ az íróasztalon,

EAN: 9002759998318

Gyártó: EGLO

Termékleírás

A Banderalo LED-es asztali lámpa funkcionalitásával nyűgöz le. A modern részletekkel ellátott klasszikus formatervezés mellett az alapon QI töltőfelülettel rendelkezik, amely a kompatibilis okostelefonok vezeték nélküli töltésére használható, egyszerűen az alapra helyezve azokat. A fényerő és a fény színe a vázon található vezérlőpanel segítségével állítható, így a Banderalo ideális társ az íróasztalon, és minden helyzethez képes a megfelelő fényt megteremteni.

Íróasztal lámpa

Az Íróasztal lámpa alkatézise változatos designjaival és funkcionalitásával ideális a modern íróasztalokon számító ügyfeleknek. Ez az alkalmazható bárhol, ahol szükség van a megvilágításra, és leginkább hasznos az íróknak, éjszakázóknak, diákoknak, valamint művészeknek és barkik, akiknek szükségük van egységes megvilágításra egy munkaterületen. Az íróasztal lámpáink különböző formái és méretei közül válogathat, így garantáltan megtalálja alkalmazkodó képességét a munkaterületéhez. Az Íróasztal lámpa alkatézisének előnye, hogy az alkalmazás szerint állítható világítóerővel rendelkezik. Az alkalmazkodó képességet az érintésvezérlés segítségével nyílik meg előttük. Ezen funkció azért előnyös, mert az íróasztal lámpa használatakor nincs szükség arra, hogy felálljon vagy fussa át az oldalakat, hogy színváltoztasson. Az érintéstől függően az íróasztal lámpa alkatrész beállítható a kívánt színre és fényerőre - a magasabb fényerő garancia a termék megbízhatóságára és tartósságára. Az íróasztal lámpa alkatézise speciális és megkülönböztető képességgel is rendelkezik. A termékek új generációja WIFI és Bluetooth csatlakozással rendelkezik, így személyi igényekre adaptálható. Az íróasztal lámpa alkatrésze képes kommunikálni okostelefonokkal és tabletekkel, így lehetővé teszi a testreszabott vezérlést. Az embereknek lehetősége van a munkaterületük speciális megvilágítás szín és fényerő beállítására, és az íróasztal lámpa használatát okostelefonjukkal vezérelhetik. Az íróasztal lámpa alkatézise tartós alumínium konstrukcióban kapható, ami garantálja, hogy a lámpa évekig használható lesz. A termék egy 45 ° -os dönthető sarkban található, amely lehetővé teszi a maximális irányítás megtartását, és a rugalmas szerkezet egyszerűen beállítható az adott helyzetnek megfelelően. Az íróasztal lámpa alkatrésze teljesen hajlítható, így az alkalmazkodó képesség garantált a munkaterületnek. Az íróasztal lámpa alkatézisének legfontosabb előnye a szemkímélő funkció. Az íróasztal lámpa alkatrészei megvédik az emberi szemet, és megakadályozzák a tükröződést a számítógép képernyőjén. Az íróasztal lámpa alkatézise készült a legjobb minőségű LED-ekből, amelyek élénk, de barátságos világítást kínálnak. Az íróasztal lámpa alkatézise a munkaterülete megvilágításával csökkenti a szemfáradtságot és a fejfájást. Összességében az íróasztal lámpa alkatézise a munkaterület megvilágítása és kombója egy elegáns lámpának. A termék új generációja WIFI szabályozású és különböző színű fényekre és fényerőkre képes, rugalmas konstrukciókkal, biztonságos alumínium formával, és a szemfáradtság ellen is védelmet nyújt. Az íróasztal lámpa alkatézése mindenféle munkaterületre alkalmazható és hatékonyan használható.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Lindby Profina asztali lámpa, rozsdabarna Lindby Profina asztali lámpa, rozsdabarna

A Profina asztali lámpa nagyon klasszikus kialakítású, amely bankár stílusával nyűgöz le. A stabil talapzat acélból, a lámpaernyő matt üvegből készült, a működtetést pedig egy húzható kapcsoló könnyíti meg.

A boltba
Ivan LED asztali lámpa világosszürke és fekete Ivan LED asztali lámpa világosszürke és fekete

Az Ivan LED asztali lámpát az íróasztalon való használatra tervezték, ahol hasznos fényforrásként szolgál, amely szükség szerint állítható.

A boltba
Lucande Wasko LED asztali lámpa, dimmelhető Lucande Wasko LED asztali lámpa, dimmelhető

A Wasko LED-es asztali lámpa egy modern, lineáris kialakítású világítási tárgy. A lámpa 4 fokozatban tompítható, és kellemes, melegfehér munkalámpát biztosít - ideális az íróasztalon való használathoz.

A boltba
LED-C4 láthatatlan LED lámpa 2700K érintésvez. LED-C4 láthatatlan LED lámpa 2700K érintésvez.

Az Invisible LED asztali lámpatest egy fekete rúdból áll, amely a lámpafejet tartja, a másik végén pedig egy kerek ellensúlyt, amely egy másik rúddal a kerek alaphoz van rögzítve. Több csukló teszi lehetővé a világítás nagyfokú rugalmasságát az elforgatható és forgatható lámpafej, a 90 °-ig dönthető rúd, valamint a lámpatest 350 °-os elforgatása révén. - tervezte Francesc Vilaró

A boltba
Íróasztal lámpa Picture antik réz Íróasztal lámpa Picture antik réz

A nosztalgikus megjelenésű Picture asztali lámpa tömör sárgarézből készült, a felületet patinázták és kézzel árnyalták. A fényvisszaverő elforgatható. A lámpa alján egy nyomókapcsoló található.

A boltba
Artemide Unterlinden asztali lámpa sárgaréz 3,000K Artemide Unterlinden asztali lámpa sárgaréz 3,000K

Az Unterlinden LED-es asztali lámpa ötvözi a nosztalgiát és a legmodernebb technológiát. Belülről LED-ekkel van felszerelve, kívülről pedig azt a benyomást kelti, mintha egy letűnt korból származna. Herzog tervezése

A boltba
Anglepoise Type 75 lámpa csavaros alapzat ezüst Anglepoise Type 75 lámpa csavaros alapzat ezüst

A praktikus 75-ös típusú asztali lámpa itt az asztallaphoz integrált rögzítéssel ellátott változatban kerül bemutatásra. Helytakarékos megoldás irodákba, valamint üzleti vagy magánterületeken történő használatra.

A boltba
Anglepoise Type 75 Mini asztali lámpa Paul Smith 4 Anglepoise Type 75 Mini asztali lámpa Paul Smith 4

A Type 75 Mini LED asztali lámpával az Anglepoise® a Sir Kenneth Grange által tervezett, rugalmasan állítható Type 75 lámpa kicsinyített változatát kínálja. A Type 75 Mini tartalmazza a nagyméretű lámpatest minden funkcionális előnyét, és a Paul Smith által tervezett kiadásban kreatív színtervezéssel inspirál. Beleértve a világítótestet.

A boltba
By Rydéns Aston asztali lámpa By Rydéns Aston asztali lámpa

Az Aston asztali lámpa matt fekete színű fémből készült. A felső rúd a lámpaernyővel együtt szögben állítható. Maga az árnyékoló 180 fokban elforgatható. Az Aston E14-es izzóhoz készült (nem tartozék). A világításkapcsoló a tápkábelen található.

A boltba
LED asztali lámpa Brahe, fehér LED asztali lámpa Brahe, fehér

A modern LED-es Brahe asztali lámpa egy egyszerű, purista kiegészítő világítás, amely funkcionálisan két fényforrással rendelkezik. A mozgatható lámpafej célzott fényt biztosít, a megvilágított és külön kapcsolható talapzat pedig hangulatos környezetet teremt.

A boltba
Egger Zoom LED asztali lámpa Flexarm-al, platina Egger Zoom LED asztali lámpa Flexarm-al, platina

A Zooom LED asztali lámpa meleg fehér fényt biztosít, különösen jó színvisszaadással (Ra>90) és állítható fényszöggel. A tömör alumíniumból készült lámpatest a hosszú hajlítási tartományon keresztül állítható, és a kábelben található kapcsolóval van felszerelve.

A boltba
LED íróasztal lámpa Regina fényerősz., fehér LED íróasztal lámpa Regina fényerősz., fehér

A Regina LED-es asztali lámpatest fényteljesítménye ötfokozatú, 1000 lm-ig állítható, színhőmérséklete pedig háromfokozatú, 2700 és 5000 K között állítható két kézi kapcsolóval. Több ízület lehetővé teszi a fémkeret magasságának és vetületének, valamint a metakrilát diffúzorral ellátott árnyékoló irányának beállítását.

A boltba
LED íróasztal Regina fényerőszabályózóval, alu LED íróasztal Regina fényerőszabályózóval, alu

A Regina LED-es asztali lámpatest fényteljesítménye ötfokozatú, 1000 lm-ig állítható, színhőmérséklete pedig háromfokozatú, 2700 és 5000 K között állítható két kézi kapcsolóval. Több ízület lehetővé teszi a fémkeret magasságának és vetületének, valamint a metakrilát diffúzorral ellátott árnyékoló irányának beállítását.

A boltba
Prios LED-es újratölthető asztali lámpa Opira, fekete, USB, érintéses Prios LED-es újratölthető asztali lámpa Opira, fekete, USB, érintéses

Az Opira LED asztali lámpa elegendő világítást biztosít az íróasztalon. A beépített érintésvezérlésű fényerőszabályzó segítségével a fényerő fokozatmentesen, saját igényeihez igazítható.

A boltba
OLIGO A little bit colour asztali lámpa króm/piros OLIGO A little bit colour asztali lámpa króm/piros

A LED-es asztali lámpa A little bit colour nagyon rugalmas nyakkal rendelkezik, amely minden irányba elfordítható. Asztali lámpa számos felhasználási területre. - Üveglencse fókuszálható fénykibocsátással: 20°-60° - Dimmer gomb memória funkcióval a lámpafejen - Lámpafej: krómozott

A boltba
Íróasztal lámpa School, fehér Íróasztal lámpa School, fehér

A School asztali lámpa porszórt acél házból áll. A billenőkapcsoló segítségével a lámpatest be- és kikapcsolható. A lámpatest időtlen dizájnja és funkcionalitása miatt minden asztalon jól mutat

A boltba
PURE Grafo LED lámpa érzékelő fényerősz. PURE Grafo LED lámpa érzékelő fényerősz.

A Pure Grafo LED-es asztali lámpa karcsú kialakításának és fekete színének köszönhetően könnyedén illeszkedik a különböző lakóterekbe. Alkalmas például íróasztali lámpának a dolgozószobában vagy olvasólámpának a nappaliban. A Pure Grafo a beépített érzékelős fényerőszabályzóval folyamatosan tompítható.

A boltba
LED lámpa Ava fényerő állítási funkcióval, fekete LED lámpa Ava fényerő állítási funkcióval, fekete

Az Ava LED asztali lámpa műanyagból készült, rugalmasan állítható és számos praktikus funkcióval rendelkezik. A fényerő egy érzékelős dimmerrel állítható, és a fény színe is változtatható. A memóriafunkció elmenti a lámpatest legutóbb kiválasztott beállítását, és újbóli bekapcsoláskor előhívja azt. Az Ava egy USB-porttal is rendelkezik, amely töltési funkcióval rendelkezik a mobileszközök számára.

A boltba
TRAE Luni LED asztali lámpa, Qi, 5.000 K piros TRAE Luni LED asztali lámpa, Qi, 5.000 K piros

A műanyagból készült Luni LED asztali lámpa a lengőnyaknak köszönhetően nagyfokú rugalmasságot biztosít a fény irányának beállításakor. Qi-alapú vezeték nélküli töltési funkcióval a kompatibilis mobiltelefonokhoz. - Beépített USB-port - Beépített érintésvezérlő dimmer

A boltba
Lindby Ailina LED asztali lámpa, kerek talp fekete Lindby Ailina LED asztali lámpa, kerek talp fekete

Ez a LED-es asztali lámpa mozgatható fényfejjel rendelkezik, és jól illeszkedik az íróasztalra. Formatervezése elegáns és időtálló, a LED-eknek köszönhetően pedig garantáltan alacsony a fogyasztás. Az Ailina három fokozatban tompítható.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Randi LED fali lámpa, fehér
17 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
7 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cone lámpaernyő 18 cm magas, bézs/arany
18 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Venus LED kültéri fali lámpa
74 674 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Artemide Ippolito 45 LED állólámpa
423 762 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lángbetét Rovio III dekorációs lámpához
119 741 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dyberg Larsen DL20 fali lámpa fém 20 cm fekete
36 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sínes reflektor Mova S Volare GU10, fehér
55 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Designer függő lámpa Mirage SP, fehér
352 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Jevanna textil fali lámpa, fekete
15 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DANIEL KLEIN Premium DK12357-3
33 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARSET Dipping Light asztali borostyán/grafit
133 379 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm fekete
204 019 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lógó világítás Surfleet bambusz-vászon-búra
24 770 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben