Casablanca Bagan állólámpa, üvegernyő opálfehér


201 022 Ft
  • Raktáron

A Bagan állólámpa szájjal fújt üvegből készült opálfehér árnyékolóval rendelkezik, amely lágy környezeti megvilágítást biztosít körös-körül, és a fényt közvetlenül az átlósan lefelé irányuló nyíláson keresztül bocsátja ki. Az antracit színű keret a felső részen ívelt. - made in Germany

EAN: 4250043720687

Gyártó: Casablanca

Termékleírás

A Casablanca Bagan állólámpa elegáns és modern megjelenésével tökéletes választás bármely otthonba vagy irodába. Ez a stílusos lámpa azonnal feldobja a tér hangulatát, és kellemes fényt nyújt a környezetébe.

Az állólámpa fő jellemzője az opálfehér üvegernyő, amely enyhén diffúz fényt bocsát ki, így kellemes és lágy világítást teremtve. Az opálfehér szín tökéletes harmóniát teremt más színekkel, így könnyedén beilleszthető bármilyen belső térbe.

A Casablanca Bagan állólámpa kiválóan tervezett szerkezete maximális stabilitást és megbízhatóságot biztosít. A masszív, fém talp és oszlop tartja az egész lámpatestet, így stabilan áll a helyén. A magas minőségű anyagok és a precíz kidolgozás biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot.

Ez az állólámpa ideális megoldás az otthoni olvasáshoz, könyvolvasáshoz, vagy akár a nappali vagy hálószoba hangulatos megvilágításához is. A lámpatest magassága állítható, így könnyedén alkalmazkodik az Ön igényeihez és a helyiség méreteihez.

Összességében a Casablanca Bagan állólámpa egy tökéletes választás azok részére, akik keresik a modern, mégis elegáns világítási megoldást. A lágy, opálfehér fénye és magas minősége garantálja a kellemes atmoszférát és hosszú távú elégedettséget.

A Bagan állólámpa szájjal fújt üvegből készült opálfehér árnyékolóval rendelkezik, amely lágy környezeti megvilágítást biztosít körös-körül, és a fényt közvetlenül az átlósan lefelé irányuló nyíláson keresztül bocsátja ki. Az antracit színű keret a felső részen ívelt. - made in Germany

Állólámpák

Üdvözöljük az Állólámpák alkatézisének weboldalán, ahol a legújabb trendeknek megfelelő kiváló minőségű különleges kültéri lámpákat találhatja. Hosszú évek óta foglalkozunk különféle világítástechnikai termékek forgalmazásával, és ez a weboldalunk kiemelten az állólámpákra fókuszál. Miért érdemes az állólámpákra ügyelni a kültéri területek megvilágításakor? Az állólámpák kiváló esztétikai megoldások, amelyek eleganciát, hangulatot és biztonságot adnak a kültéri környezetnek. Ezek a lámpák tökéletesek lehetnek a kertben, teraszon vagy az udvarban, hogy kellemes és meghitt atmoszférát teremtsenek. Ezen kívül az állólámpák biztosítják a megfelelő megvilágítást, amely fontos a biztonság szempontjából. A tájépítészek és dizájnerek között nagyon népszerűek, mivel sokféle stílusban és formában elérhetőek, így bármilyen stílushoz könnyen megtalálható a megfelelő darab. A weboldalon található állólámpák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárási viszonyoknak. Így hosszú távon is élvezheti a lámpák szépségét és funkcióit. Kínálatunkban olyan népszerű márkák termékeit találja, mint a Philips, a Osram és a Foscarini, melyek garanciát biztosítanak a minőségre és a megbízhatóságra. Az állólámpáinkban többféle fényforrás is elérhető, beleértve a LED-et, a hagyományos izzót és a kompakt fénycsövet is, így minden igényt kielégítünk. A weboldal könnyen navigálható, ahol könnyedén megtalálja az Ön számára ideális lámpákat. Rendezheti az állólámpákat ár, népszerűség vagy stílus szerint, így gyorsan megtalálhatja a tökéletes darabot. A termékleírások és fényképek mellett ingyenes tanácsadást is kérhet, hogy biztosan megfeleljenek az Ön igényeinek. Böngéssze végig weboldalunkat, és válasszon az egyedülálló állólámpák közül, hogy a kültéri területei emelkedjenek ki a tömegből. Legyen kültéri területeinek a stílusos és funkcionális megvilágítása a mi segítségünkkel! Vasárnaponként hatalmas akciókat is talál nálunk, hogy a legjobb áron juthasson hozzá a kiváló minőségű állólámpákhoz. Ne habozzon, látogasson el weboldalunkra még ma!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Danua LED álló lámpa, minimalista, fehér Danua LED álló lámpa, minimalista, fehér

A Danua egy minimalista berendezési tárgy, amely tökéletesen illeszkedik a modern lakókörnyezetbe. Az íves forma lehetővé teszi, hogy az állólámpát úgy orientáljuk, hogy a fény olyan helyekre is eljusson, ahol nincs hely a talapzatnak, például egy dohányzóasztal fölé.

A boltba
Parsa - álló lámpa textilbúrával, fehér Parsa - álló lámpa textilbúrával, fehér

A Parsa állólámpa egyszerű fehér szövetárnyékolóval rendelkezik. Ez rendkívül kellemes fényt teremt, amely tökéletesen kiegészíti a hangulatos környezetet.

A boltba
Lindby Tetja álló lámpa farúddal, fekete Lindby Tetja álló lámpa farúddal, fekete

Fekete skandináv stílusú állólámpa Tetja fém árnyékolóval és fa kerettel A Tetja egy nagyon stílusos fényadagoló a lakótérbe, amely részletekre redukált és tökéletes formában jelenik meg. A lámpaernyő fémből készült, és fekete felületű, akárcsak a lapos talp. A két részt összekötő rúd viszont fából készült, és természetesnek tűnő felülettel rendelkezik. Az általános megjelenést egy hozzá illő textilborítású

A boltba
Helestra Certo háromlábú állólámpa, fehér Helestra Certo háromlábú állólámpa, fehér

A Certo állólámpa háromlábú fémvázzal rendelkezik, amely egy cintzből készült, hengeres alakú árnyékolót tart. A működtetéshez a tápkábelbe egy lábkapcsoló van beépítve. Alkalmas minden típusú E27 izzóhoz (nem tartozék).

A boltba
HeartBlood Otto O LED olvasólámpa olajozott tölgy HeartBlood Otto O LED olvasólámpa olajozott tölgy

Az Otto O LED asztali lámpa egy tömörfa állványból áll, amely fém talapzatra van erősítve. Erre épül rá a lámpa vékony fémkarja, amelynek felső végén egy fából készült lámpafejben ülnek a 2200-4000 Kelvin közötti fehér fényt dimmelhető LED-ek. Mind a kar, mind a fej elfordítható, így magassága és iránya az igényeknek megfelelően beállítható.

A boltba
LuminaireNatural Arbor dió szatén rozsdam. acél LuminaireNatural Arbor dió szatén rozsdam. acél

A kézzel készített Arbor LED-es állólámpa egy kiváló furnérfából készült hengeres lámpabúra, amely a felső és alsó oldalán fém bevonattal van ellátva, és egy szintén fémből készült lábon áll. A lámpa működtetése a tápvezetékbe épített lábpedálos kapcsolóval történik.

A boltba
OLIGO A little bit colour állólámpa fekete/fekete OLIGO A little bit colour állólámpa fekete/fekete

A LED-es állólámpa A little bit colour nagyon rugalmas nyakkal rendelkezik, amely minden irányba elfordítható, és amelynek fényhangulata is tökéletesen beállítható. - Üveglencse fókuszálható fénykibocsátással: 20°-60° - Dimmer kapcsoló memória funkcióval a lámpafejen - Lámpafej: fekete

A boltba
Marius állólámpa 100 cm Marius állólámpa 100 cm

A Marius állólámpa árnyékolója számtalan capiz korongból és bambuszgyűrűkkel díszített üvegmozaik kövekből készült, amelyek bekapcsoláskor különleges fényhangulatot és egyedi megjelenést eredményeznek.

A boltba
Jieldé Aicler AIC833 80+30 cm fehér állólámpa Jieldé Aicler AIC833 80+30 cm fehér állólámpa

A Jieldé márkagyártó Aicler AIC833 állólámpa hosszú karral rendelkezik, amely három csuklóval rendelkezik, amelyekkel a lámpatest igazítása egyénileg állítható. Az alumíniumból készült ívelt árnyékoló mindkét végén nyitott, és célzott megvilágítást biztosít. A lámpatest robusztus talapzata egy forgatható mechanizmussal van felszerelve, amellyel a teljes lámpatest 280°-kal elforgatható.

A boltba
ALMUT 1411 állólámpa hengeres Ø 30 cm kő ALMUT 1411 állólámpa hengeres Ø 30 cm kő

Ez az 1411-es formatervezési vonalból származó állólámpa márványozott színes palából készült hengeres árnyékolóval van ellátva. A világos tölgyfából készült keret és a kerek talapzat, valamint a kábel juta textilburkolata hangsúlyozza a természetes jelleget. Dimmer kapcsolóval felszerelve. Vegán, fenntartható és újrahasznosítható csomagolással.

A boltba
TECNOLUMEN Pap, Bauhaus állólámpa Pap Gyulától TECNOLUMEN Pap, Bauhaus állólámpa Pap Gyulától

Ez a Pap Gyula által tervezett termék a német történelem egy darabját integrálja egy térbe. Németországban készült minőség!

A boltba
Quitani Nida állólámpa, natúr fa, szürke ernyővel Quitani Nida állólámpa, natúr fa, szürke ernyővel

A Nida állólámpa három lábon álló rétegelt lemezvázat és egy elegáns szöveternyőt kombinál. Az összkép a skandináv megjelenést idézi, és elegáns megjelenést kölcsönöz. A kapcsoló a foglalaton található, és ennek a kiváló minőségű, német gyártmányú lámpatestnek a fényképe abszolút hangulatos hatást kelt, így a Nida ideális a lakótérben való használatra.

A boltba
Aluminor Store álló lámpa, fehér/fekete Aluminor Store álló lámpa, fehér/fekete

A Store állólámpa egyszerűsége ellentétben áll a funkcionalitásával. Fémváza, amelyen klasszikus szövetárnyékoló ül, 106 cm-től 175 cm magasságig állítható. - A tápkábelbe épített lábkapcsoló

A boltba
UMAGE Silvia közepes állólámpa Tripod acél UMAGE Silvia közepes állólámpa Tripod acél

A Silvia állólámpa organikus, háromszögletű levelekből álló, egyszerű, fehér állványon álló ernyőjével modern klasszikusnak mutatkozik, amely bármilyen belső stílushoz harmonizál. A levélelemek elrendezése páratlan fényhatást biztosít. A kábelen található kapcsolóval felszerelt.

A boltba
Luceplan Compendium LED állólámpa 2 700K alumínium Luceplan Compendium LED állólámpa 2 700K alumínium

A Compendium LED-es állólámpa purista kialakításával nyűgöz le. A vékony, függőleges alumíniumprofil egyik oldalán melegfehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek fénye egy árnyékolónak köszönhetően keskeny területen oldalra sugárzik. Tökéletes a modern életterek közvetett megvilágításához. - Daniel Rybakken tervezte - a dugókábelen lévő lábdimmerrel felszerelve

A boltba
Puk Maxx Eye Floor LED lencse matt, fehér matt/króm Puk Maxx Eye Floor LED lencse matt, fehér matt/króm

A Puk Maxx Eye Floor egy nagyon kecsesen megtervezett LED-es állólámpa. A kerek, stabil lámpatalp adja az alapot a karcsú rúdnak, amelyre egy érintésvezérlésű fényerőszabályozót építettek. A kerek lámpafej alul egy fix, matt lencsével rendelkezik, a teteje felé egy ugyancsak matt, de cserélhető lencse takarja a melegfehér LED-eket. Fekete textil kábellel.

A boltba
Állólámpa Eli P708-1F LP Állólámpa Eli P708-1F LP

Az elegáns és modern Állólámpa Eli P708-1F LP tökéletes kiegészítője lehet bármelyik otthoni vagy irodai enteriőrnek. A minimalista design és az arany színű struktúra egyaránt stílusos és dekoratív megjelenést kölcsönöz a térnek. A lámpa állítható magasságú, így könnyedén igazítható az adott helyiség igényeihez. A tartós és könnyen tisztítható anyagokból készült, hosszú élettartammal rendelkezik,

A boltba
Lámpa Hera LED AF-KM30C Lámpa Hera LED AF-KM30C

A Hera LED AF-KM30C egy modern és stílusos lámpa, amely tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak vagy irodádnak. Ez a lámpa egyaránt alkalmas olvasáshoz, munkavégzéshez, vagy akár csak hangulatvilágításhoz is. A lámpa rendelkezik egy állítható nyakrésszel, amely lehetővé teszi, hogy a fényt pontosan oda irányítsd, ahol szükséged van rá. A nyakrész könnyen és folyamatosan mozgatható, így minden egyes

A boltba
Álló lámpa Susi, ezüst/ezüst Álló lámpa Susi, ezüst/ezüst

A Susi ezüstszínű, ív alakú állólámpa impozáns méretével győz meg. Kerete vasból készült, és egyszínűre lakkozott. Az ernyő textilből készült, szintén ezüstszínű, és helyet biztosít egy E27-es izzónak (nem tartozék). A kábelbe beépített kapcsoló (be/ki) található.

A boltba
Lucande Tornike állólámpa, kétszemélyes, vas, kétlámpás Lucande Tornike állólámpa, kétszemélyes, vas, kétlámpás

A Tornike állólámpa nagyon különleges vaskialakítással rendelkezik. Olyan kerettel rendelkezik, amelyben két lámpafoglalat áll egymással szemben. A lámpa szokatlan megjelenése ráadásul Ingo Thiele kreatív ujjainak köszönhető.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Sfera fali lámpa 1 izzós üveg/fekete
14 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Multifunction 25200117
75 090 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
LED lámpa Ideal fényerőszabályozóval, fekete
38 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Lumina Elle 1 LED állólámpa H 180cm 3,000K fehér
498 082 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Asztali lámpa LIBERTY
52 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
függőlámpa Norton, egy-izzós, Ø35 cm
36 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Luca fali lámpa, antik arany, scavo üveg
39 284 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
TISSOT PR 100 Chronograph T101.417.33.051.00
262 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben