Fabbian Lens LED fali lámpa Ø 60 cm bronzozott


531 988 Ft
  • Raktáron

A Lens dizájnos LED-es fali lámpa abszolút szemet gyönyörködtető lesz sok magas színvonalúan berendezett szobában. A lencseszerű fémárnyékolót bonyolult kézműves eljárással finomították, és számos szabálytalan nyílással látták el, amelyek a kimenő fénnyel együtt látványos megjelenést biztosítanak.

Gyártó: Fabbian

Termékleírás

A Fabbian Lens LED fali lámpa egy modern és stílusos világítási megoldás, amely kiváló minőségű anyagokkal és lenyűgöző designnal rendelkezik. A lámpatest átmérője 60 cm, és bronzozott felülettel rendelkezik, ami elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek.

Az LED világítástechnológia lehetővé teszi, hogy kellemes és meleg fényt biztosítson, amely ideális az otthoni vagy irodai tér megvilágításához. Az energiatakarékos LED-ek hosszú élettartalmúak és alacsony fogyasztásúak, így hosszú távon költséghatékony megoldást nyújtanak.

A Fabbian Lens LED fali lámpa gyönyörűen tervezett és tökéletesen illeszkedik bármilyen modern vagy klasszikus stílusú enteriőrbe. A bronzozott felület kiemeli a lámpa formáját és részleteit, hozzájárulva a tér elegáns és letisztult megjelenéséhez.

A lámpa könnyen felszerelhető bármely falra vagy mennyezetre, és tökéletesen alkalmas a nappali, hálószoba, étkező vagy iroda megvilágítására. A diffúzorral ellátott lámpabúra egyenletesen teríti el a fényt a helyiségben, így biztosítja a megfelelő világítást.

A Fabbian Lens LED fali lámpa a tökéletes választás annak, aki egy stílusos és prémium minőségű világítási megoldást keres. Nem csak funkcionális, hanem látványos is, amely hozzájárul a belső tér egyedi és lenyűgöző megjelenésének kialakításához.

A Lens dizájnos LED-es fali lámpa abszolút szemet gyönyörködtető lesz sok magas színvonalúan berendezett szobában. A lencseszerű fémárnyékolót bonyolult kézműves eljárással finomították, és számos szabálytalan nyílással látták el, amelyek a kimenő fénnyel együtt látványos megjelenést biztosítanak.

Fali lámpák

Ha az otthonod stílusa modern vagy klasszikus, az Fali lámpák alkatrézsének kollekciója ideális választás. Ezek a lámpák elegánsak és praktikusak, amelyek a belső tér szép díszítései lehetnek. A falak dekorálása mellett ezek a lámpák is fontos szerepet játszanak a hangulat kialakításában az otthonodban. Az Fali lámpák alkatrézsének kiváló minőségű kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezd azokat. Az Fali lámpák alkatrézsében sokféle design található, amelyek könnyen alkalmazkodnak a személyes ízlésedhez, a fal színéhez és az otthonod általános kialakításához. Az alacsony profillal rendelkező lámpák a legegyszerűbb stílusú otthonokban is megállják a helyüket. A nagyobb belső terekben ügyelj arra, hogy olyan lámpákat válassz, amelyek mérete illeszkedik a tér méretéhez. Az Fali lámpák alkatrézsének kollekciójában mindenki megtalálhatja a személyes hangulatja vagy a funkciója miatt leginkább megfelelő lámpát. Az Fali lámpák alkatrézséhez könnyen telepíthető lámpákat találsz, amelyeket bárki egyszerűen felszerelhet. A telepítéshez általában csavarokra és fúróra van szükség. Azonban, ha nem szeretnél saját magadnak telepíteni, akkor felkérhetsz egy szakembert, aki megcsinálja neked. Az Fali lámpák alkatrézsének kollekciója megfizethető áron kínálja a magas minőségű lámpákat. Az online katalógusban, vagy a boltban található termékek széles választéka megtalálható, így biztos vagy benne, hogy megtalálod az általad szeretett lámpát a megfelelő áron. Néhány lámpa lehetőséget kínál azon kívül, hogy fényt ad, hangsúlyozza a falat vagy az adott díszítő elemet. Például a LED-es lámpák a szokásos faliképek mellett is jól mutatnak és egyedivé teszik a szobát. Az Fali lámpák alkatrézsének kollekciója olyan megoldásokat kínál, amelyekkel bemutathatod az ízlésedet, az otthonodat és azt a kényelmet, amelyet keresel az otthonodban. Így ha szeretnél valami új és kényelmeset alkotni otthonodban, tekintse át az Fali lámpák alkatrézséhez tartozó termékek széles választékát. Élvezd az általuk kínált lehetőségeket, és díszítsd otthonodat a legjobb minőségű lámpákkal, amelyek sokáig tartanak és garantálják a kellemes otthoni hangulatot.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Lupo fali lámpa arany rácsos búrával Lupo fali lámpa arany rácsos búrával

Eko-Light Lupo fali lámpa arany rácsos búrával, Nappali / Étkező, acél, E27, 60W, B: 20 cm, H: 25cm

A boltba
Lian LED fali lámpa, dimmelhető, natúr tölgy Lian LED fali lámpa, dimmelhető, natúr tölgy

A Lian LED fali lámpa diszkréten ívelt kialakításával nyűgöz le. A két ívelt díszítőpanel valódi tölgyfával van furnérozva, ami természetes megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek. A fényt közvetlenül lefelé és közvetve felfelé is kibocsátja. A Lian elülső vagy hátsó él fázisú fényerőszabályozóval szabályozható.

A boltba
Lindby Ulisan LED fali lámpa fürdőbe, szögl 88,8cm Lindby Ulisan LED fali lámpa fürdőbe, szögl 88,8cm

Az Ulisan LED-es fürdőszobai fali lámpa egyszerű és elegáns kialakítású. A ház fémből készült, és klasszikus színösszeállítású. Az IP44-es védettségnek köszönhetően ez a lámpa a fürdőszobában vagy más nedves helyiségekben is használható.

A boltba
Gofurnit Veneria fali lámpa, kőris, Ø 70 cm Gofurnit Veneria fali lámpa, kőris, Ø 70 cm

A fenntartható módon készült Veneria fali lámpa egyszerre fényforrás és dekoratív lakberendezési kiegészítő. A fali lámpa spirálisan elrendezett fafurnérból készült: az olajfából készült széles léceket ugyanabból a fából készült keskenyebb csíkok veszik körül. Az eredmény a fény és az árnyék nagyon esztétikus képe. A belülről érkező világítás különösen szépen kiemeli a fa szemcsézettségét. A fényt

A boltba
Artemide Logico Micro falilámpa szélessége 18,9 cm Artemide Logico Micro falilámpa szélessége 18,9 cm

A Logico fali lámpatest fúvott üvegből készült, hajtogatottnak tűnő árnyékolóval tetszik, amely közvetlenül és közvetve is sugároz fényt. A Logico megfelelő megvilágítást biztosít a lakószobák és folyosók számára mind a magán-, mind a kereskedelmi területeken.

A boltba
két égős LED fali lámpa Pano, fehér két égős LED fali lámpa Pano, fehér

A Pano LED-es fali lámpa robusztus háza rozsdamentes acélból készült, akril borítással. A két LED elem vakításmentes, lefelé irányuló fényt biztosít

A boltba
Kiváló minőségű fali lámpa Alessia Kiváló minőségű fali lámpa Alessia

Ragyogó fali- vagy mennyezeti lámpa Alessia Számos kéttónusú fémszalag sugárzó mintázatban helyezkedik el, és az Alessia fali lámpa úgy ragyog, mint egy sugárzó nap. Az Alessia garantáltan szemet gyönyörködtető bármelyik falon, a nap bármelyik pillanatban felkelhet. A 60 cm átmérőjű lámpatest elsősorban nagy helyiségekbe, például tágas nappalikba, nyilvános bejárati terekbe vagy előterekbe alkalmas.

A boltba
OLIGO Egy kicsit színes dugó fekete/piros matt OLIGO Egy kicsit színes dugó fekete/piros matt

A LED-es fali lámpa A little bit colour felületi felszerelésre készült, és egy dugaszolható kábelen keresztül csatlakozik a tápegységhez. - Üveglencse fókuszálható fénykibocsátással: 20°-60° - Dimmer kapcsoló memória funkcióval a lámpafejen - Világítófej: fekete

A boltba
UMAGE Clava fali lámpa Ø 35 cm fa sötét UMAGE Clava fali lámpa Ø 35 cm fa sötét

A Clava fali lámpa kiváló minőségű, lézervágott fa lécekből készült ernyővel rendelkezik. A fény a vékony rudakon keresztül ragyog, és gyönyörű fény-árnyék mintázatot hoz létre, a falat pedig mintha a napfény sugarai jelenítenék meg. A fényforrás nem tartozék.

A boltba
Luceplan Bulbullia LED fali lámpa, három izzós Luceplan Bulbullia LED fali lámpa, három izzós

A Bulbullia LED fali lámpa három kör alakú formából áll. Mindegyik közepén egy-egy fényforrás található. Vizuálisan a szappanbuborékokra hasonlítanak, és mind különböző méretűek. A lámpa fázisvágó fényerőszabályzóval szabályozható.

A boltba
Dafne fali lámpa fényes fehér üvegből Dafne fali lámpa fényes fehér üvegből

A színes, átlátszó üvegből készült Dafne fali lámpa lágy fényét felfelé és lefelé egyaránt sugározza, nagyon hangulatos akcentusvilágítást biztosítva az egész lakótérben. - szájjal fújt, többrétegű üveggel

A boltba
Anglepoise Type 75 mini falil. karral bársony fek. Anglepoise Type 75 mini falil. karral bársony fek.

A 75 Mini típusú LED-es fali lámpa egyszerűen a falra csavarozható. A beépített csuklós kar lehetővé teszi a fény irányának optimális beállítását. Amikor a lámpatest nincs használatban, egyszerűen a falra hajtható, hogy helyet takarítson meg.

A boltba
Nemo Crown fali lámpa 4-lámpás arany lakkozott Nemo Crown fali lámpa 4-lámpás arany lakkozott

Az alumíniumból készült Crown fali lámpa szimmetrikus szerkezetű, összesen négy, felfelé néző lámpafoglalattal ellátott lámpatestből áll. A lámpafoglalatok matt üvegborításon belül helyezkednek el. 4 x G9, egyenként max. 60 W (kizárólag).

A boltba
ALMUT 1411 hengeres fali lámpa, kő, dugó ALMUT 1411 hengeres fali lámpa, kő, dugó

Ez a vegán és fenntartható fali lámpa az 1411 dizájncsaládból egy márványozott színű palából készült hengeres árnyékolóval van ellátva. A fali rögzítés tölgyfából készült. A tápellátás a textilburkolatban lévő dugaszolható kábelen keresztül történik, amely a kapcsolónak is otthont ad.

A boltba
35 cm széles Frame fali lámpa 35 cm széles Frame fali lámpa

A keret egyesíti az átlátszó és fehér üvegelemeket, amelyek az elegáns batt arany dekorációval együtt elbűvölő hangulatot teremtenek.

A boltba
Fali lámpa Wanda dugóval, matt sárgaréz Fali lámpa Wanda dugóval, matt sárgaréz

A Wanda fali lámpa rugalmas karral van felszerelve, így szabadon állítható, és a fény mindig oda irányítható, ahová szükséges. Dugóval szerelve. A kapcsoló a fali konzolon található.

A boltba
Dekor Walther Book 90 LED-es tükör lámpa króm 90cm Dekor Walther Book 90 LED-es tükör lámpa króm 90cm

A Book LED fali lámpa a max. 6 mm vastagságú tükör fölé helyezhető, elöl lekerekített lámpatest, amely szatírozott akrilüvegből és az oldalán kifinomult kivitelű fémelemekből készült. A szaténozott akril üvegen keresztül egyenletes megvilágítást bocsát ki.

A boltba
Stilnovo Gravitino LED fali lámpa forgó szürke Stilnovo Gravitino LED fali lámpa forgó szürke

Az Antonio Macchi Cassia Gravitino LED fali lámpa a funkcionalitás és a design tökéletes kombinációja. A robusztus vasból készült gömb alakú lámpatest mágnes segítségével kapcsolódik a talapzathoz, és 360°-ban elforgatható. A külső fényerőszabályozó funkció a fázisvágó dimmerrel lehetővé teszi a fényerő egyéni beállítását. A LED-es fényforrás a jobb vizuális komfort érdekében hátrahelyezett.

A boltba
Fali világítás Ellen 20 kábel + dugó, króm Fali világítás Ellen 20 kábel + dugó, króm

Az Ellen 20 egy fémből készült fali lámpa, amely egy kábellel és egy dugóval van felszerelve, így a lámpa csatlakoztatásához elegendő egy foglalat. Nemcsak az ágy mellett, hanem olvasólámpaként is tökéletes fényforrás a nappaliban.

A boltba
Cassio fali lámpa, FLEXconnect, fekete Cassio fali lámpa, FLEXconnect, fekete

Fémvázával és egyszerű fehér szövetárnyékolójával az időtlenül szép Cassio fali lámpa számos belső térbe illeszkedik, és szállodai szobák berendezésére is alkalmas. Különleges fénypont: a Cassio Flex Connect funkcióval rendelkezik, azaz a lámpa csatlakoztatható akár meglévő fali csatlakozón keresztül, akár dugókábelen keresztül (nem tartozék).

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Randi LED fali lámpa, fehér
17 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
7 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cone lámpaernyő 18 cm magas, bézs/arany
18 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Venus LED kültéri fali lámpa
74 674 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Artemide Ippolito 45 LED állólámpa
423 762 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lángbetét Rovio III dekorációs lámpához
119 741 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dyberg Larsen DL20 fali lámpa fém 20 cm fekete
36 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sínes reflektor Mova S Volare GU10, fehér
55 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Designer függő lámpa Mirage SP, fehér
352 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Jevanna textil fali lámpa, fekete
15 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DANIEL KLEIN Premium DK12357-3
33 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARSET Dipping Light asztali borostyán/grafit
133 379 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm fekete
204 019 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lógó világítás Surfleet bambusz-vászon-búra
24 770 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben