HerzBlut Leonora LED falil. up&down tölgy term.


200 990 Ft
  • Raktáron

A kiváló minőségű, fából készült Leonora LED-es fali lámpa közvetlenül a lámpára szerelt kapcsolóval működtethető. A Leonorával a környezet különösen természethű színvisszaadását érhetjük el, nem messze a napfénytől.

EAN: 4021273026098

Gyártó: HerzBlut

Termékleírás

A kiváló minőségű, fából készült Leonora LED-es fali lámpa közvetlenül a lámpára szerelt kapcsolóval működtethető. A Leonorával a környezet különösen természethű színvisszaadását érhetjük el, nem messze a napfénytől.

Fali lámpák

Ha az otthonod stílusa modern vagy klasszikus, az Fali lámpák alkatrézsének kollekciója ideális választás. Ezek a lámpák elegánsak és praktikusak, amelyek a belső tér szép díszítései lehetnek. A falak dekorálása mellett ezek a lámpák is fontos szerepet játszanak a hangulat kialakításában az otthonodban. Az Fali lámpák alkatrézsének kiváló minőségű kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezd azokat. Az Fali lámpák alkatrézsében sokféle design található, amelyek könnyen alkalmazkodnak a személyes ízlésedhez, a fal színéhez és az otthonod általános kialakításához. Az alacsony profillal rendelkező lámpák a legegyszerűbb stílusú otthonokban is megállják a helyüket. A nagyobb belső terekben ügyelj arra, hogy olyan lámpákat válassz, amelyek mérete illeszkedik a tér méretéhez. Az Fali lámpák alkatrézsének kollekciójában mindenki megtalálhatja a személyes hangulatja vagy a funkciója miatt leginkább megfelelő lámpát. Az Fali lámpák alkatrézséhez könnyen telepíthető lámpákat találsz, amelyeket bárki egyszerűen felszerelhet. A telepítéshez általában csavarokra és fúróra van szükség. Azonban, ha nem szeretnél saját magadnak telepíteni, akkor felkérhetsz egy szakembert, aki megcsinálja neked. Az Fali lámpák alkatrézsének kollekciója megfizethető áron kínálja a magas minőségű lámpákat. Az online katalógusban, vagy a boltban található termékek széles választéka megtalálható, így biztos vagy benne, hogy megtalálod az általad szeretett lámpát a megfelelő áron. Néhány lámpa lehetőséget kínál azon kívül, hogy fényt ad, hangsúlyozza a falat vagy az adott díszítő elemet. Például a LED-es lámpák a szokásos faliképek mellett is jól mutatnak és egyedivé teszik a szobát. Az Fali lámpák alkatrézsének kollekciója olyan megoldásokat kínál, amelyekkel bemutathatod az ízlésedet, az otthonodat és azt a kényelmet, amelyet keresel az otthonodban. Így ha szeretnél valami új és kényelmeset alkotni otthonodban, tekintse át az Fali lámpák alkatrézséhez tartozó termékek széles választékát. Élvezd az általuk kínált lehetőségeket, és díszítsd otthonodat a legjobb minőségű lámpákkal, amelyek sokáig tartanak és garantálják a kellemes otthoni hangulatot.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Mera LED fali lámpa, szélesség 120 cm, fehér, 3,000K Mera LED fali lámpa, szélesség 120 cm, fehér, 3,000K

A Mera LED-es fali lámpa háza robusztus acélból, a szórófej pedig műanyagból készült. A fényt felfelé és lefelé egyaránt kibocsátja. Az egyszínű felület letisztult, modern megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek. Európában készült.

A boltba
Jenke LED fali lámpa gipszből, félkör alakú Jenke LED fali lámpa gipszből, félkör alakú

A Jenke LED-es fali lámpa lefelé és felfelé is sugározza a fényt, az árnyékoló pedig festhető gipszből készült.

A boltba
Yorick LED fali lámpa fehér műanyag borítással Yorick LED fali lámpa fehér műanyag borítással

A Risto LED-es fali lámpa gyönyörű fényt biztosít a szaténozott műanyag borításnak köszönhetően. A lámpa beépített kapcsolóval rendelkezik, és különösen a modern lakberendezési stílusok számára előnyös ez a lámpa.

A boltba
Jesko LED fali lámpa fürdőbe 3 000-6 500 K, 59cm Jesko LED fali lámpa fürdőbe 3 000-6 500 K, 59cm

A Jesko LED-es fali lámpa tompítható és a fény színe változtatható. Ehhez a lámpakeretbe érintőkapcsolókat építettek be. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a Jesko ideális fürdőszobákban és más nedves helyiségekben való használatra.

A boltba
Astro Rio 190 LED gipsz fali lámpa 2 700 K, szab. Astro Rio 190 LED gipsz fali lámpa 2 700 K, szab.

A Rio LED fali lámpatest teljes egészében vakolatból készült szögletes teste különösen jól érvényesül a felfelé és lefelé sugárzó fényben. - átfesthető - fényerőszabályzóval vezérelhető

A boltba
Artemide Alphabet of Light Wand nagy Y betű Artemide Alphabet of Light Wand nagy Y betű

Az Alphabet of light LED fali lámpával a Bjarke Ingels Group (BIG) egy olyan fénynyelvet hozott létre, amellyel a gondolatok és üzenetek teljesen szabadon kommunikálhatók. A betűket, számokat és jeleket egy buborékcsomagolásban szállítjuk, amely megfelelő tartást biztosít a telepítés során. Ez a szerelési mód olyan gipszkartonra alkalmas, amelynek hátulján van egy olyan hely, ahol a szükséges meghajtó

A boltba
Andrea - LED tükör lámpa a fürdőszobához Andrea - LED tükör lámpa a fürdőszobához

Az Andrea LED-es tükörvilágító lámpatest LED-ek segítségével hasznos fényt szór a fürdőszobatükör körül, és dizájnját tekintve feltűnésmentesen illeszkedik a modern enteriőrbe

A boltba
Jieldé Aicler AIC701 csuklós fali lámpa fekete Jieldé Aicler AIC701 csuklós fali lámpa fekete

Az Aicler AIC701 fali lámpa ívelt ernyővel rendelkezik, amely az izzó fényét lefelé és felfelé irányítja. Az árnyékolót egy robusztus lámpatestkar tartja, amelynek végein olyan csuklók találhatók, amelyekkel a lámpatest 300°-ban elforgatható. A fali tartóban található a lámpa billenőkapcsolója, és egy forgatható mechanizmussal is rendelkezik a fény még jobb beállításához. A fali lámpa kézzel készül

A boltba
Fali lámpa Ontario, magassága 41 cm, króm Fali lámpa Ontario, magassága 41 cm, króm

Ontario - a kristályrudakkal és krómszínű fémelemekkel ellátott fali lámpa nagyon modern megjelenésű és ragyogó megvilágítást biztosít.

A boltba
Hosszúkás képlámpa Lysanna, 60 cm Hosszúkás képlámpa Lysanna, 60 cm

A Lysanna aranyozott fémből készült klasszikus megjelenéssel nyűgöz le, amelyet díszes szegély egészít ki. A képek, fotók és egyéb tárgyak így optimálisan kerülnek színpadra.

A boltba
Steng Licht M-Aya fali fekete 40° 927 fázis dim Steng Licht M-Aya fali fekete 40° 927 fázis dim

A Hans Nopper által tervezett M-Aya sorozatba tartozó LED-es fali lámpatestre jellemző, hogy az öntött magnéziumból készült méhsejt szerkezetű, folyamatosan forgatható és dönthető fej közvetlenül a kocka alakú fali lámpatest fölé van szerelve. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki jó színvisszaadással (CRI >; 90), közepesen széles sugárzási szögben (40°), és külsőleg dimmelhetők (fázi

A boltba
LED fali lámpa Helva Night, fehér LED fali lámpa Helva Night, fehér

A Helva Night LED fali lámpa Moodmaker SceneSelect funkcióval van felszerelve. A közvetlenül a lámpatestre szerelt érintőkapcsoló az első érintéssel aktiválja a teljes 600 lm-es fénykibocsátást, a második érintéssel pedig az éjszakai fényt. - CRI 90 - Védelmi osztály: IP44

A boltba
FLOS KTribe W fali lámpa bronz metálfényű FLOS KTribe W fali lámpa bronz metálfényű

A KTribe fali lámpa a klasszikus formát ötvözi a modern extrákkal. A külső árnyékoló PMMA-ból készült, belül egy második, fehér kivitelű árnyékoló biztosítja a fény diffúzabb terjedését. - tervezte Philippe Starck - fényerőszabályzóval felszerelve

A boltba
Foscarini Gem félig fali lámpa üvegből, grafitból Foscarini Gem félig fali lámpa üvegből, grafitból

A Gem fali lámpa felületén párhuzamos vagy egymást keresztező barázdák vannak. Ez lágy, áramló megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek, ami különösen hatásos a fénnyel kombinálva. A lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, amely lágyan oszlatja el a fényt a környezetben. A Gem kézzel készült a Foscarini gyártó manufaktúrájában, és a tervezők Ludovica és Roberto Palomba tervezték.

A boltba
Modern tükör fali lámpa Lewis, fehér Modern tükör fali lámpa Lewis, fehér

A színes üveg és a tükörüveg a LEWIS-t a fürdőszoba és az előszoba vonzó fényforrásává teszi. Közvetett fényt biztosít, és gyönyörű hangsúlyokat vetít.

A boltba
It\'s about RoMi Brüsszel fali világítás, fekete It's about RoMi Brüsszel fali világítás, fekete

A Brussels fali lámpa stílusos és modern világítási elem bármely helyiségben. A modellt kerek kialakítása jellemzi, és a fény-árnyék játék révén nagyszerű fényhatásokat tesz lehetővé. Az átlátszó üvegfelület egyenletes, körkörös fényeloszlást biztosít. További különlegessége a kábelen található kapcsoló, amely kényelmes működtetést tesz lehetővé. A fényforrás látható és egyéni preferenciák szerint

A boltba
Fali világítás Luise fehér fa hatású foglalattal Fali világítás Luise fehér fa hatású foglalattal

A Luise egy fehér színű fémből készült fali lámpa, dróthálós ernyővel és fa kinézetű foglalattal. A fali lámpa a fali konzolon található kapcsolóval van ellátva, és bármilyen típusú fényforrással felszerelhető.

A boltba
MARSET Aura LED fali lámpa, Ø 25 cm, réz MARSET Aura LED fali lámpa, Ø 25 cm, réz

Az Aura LED-es fali lámpa félkör alakú ernyője fúvott üvegből készült. Középen egy alumíniumból készült kerek lemez van beépítve, amely biztosítja, hogy a meleg fehér fényt a fal felé sugározza. Ez olyan közvetett világítást teremt, amely az időtlen, elegáns kialakításnak köszönhetően bármely modern életteret hangsúlyossá tesz.

A boltba
4 lencse: Focus 150 fali lámpa, nikkel 4 lencse: Focus 150 fali lámpa, nikkel

A Focus egy modern megjelenésű, szögletes fémkeretből áll, amelyet négy üveglencse egészít ki. Ezek először fókuszálják a fényt, majd különösen szépen sugározzák azt ki. Megjegyzés: Ehhez a lámpatesthez négy lencse szükséges, amelyeket a szállítási terjedelem nem tartalmaz. Ezek megvásárolhatók a tartozékokon keresztül.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Sfera fali lámpa 1 izzós üveg/fekete
14 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Multifunction 25200117
75 090 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
LED lámpa Ideal fényerőszabályozóval, fekete
38 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Lumina Elle 1 LED állólámpa H 180cm 3,000K fehér
498 082 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Asztali lámpa LIBERTY
52 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
függőlámpa Norton, egy-izzós, Ø35 cm
36 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Luca fali lámpa, antik arany, scavo üveg
39 284 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
TISSOT PR 100 Chronograph T101.417.33.051.00
262 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben