LED süllyesztett gyűrű Decoclic GU10/GU5.3, kerek, ezüst


4 490 Ft
  • Raktáron

A Decoclic LED-es süllyesztett lámpatestet GU10 és GU5,3 foglalattal szállítjuk, így mindkét típusú fényforrás használható. GU5.3 fényforrások használata esetén további transzformátorra van szükség. A LED-es süllyesztett gyűrű alumíniumból készült, 30°-kal elforgatható, és 6,8 cm átmérőjű mennyezeti kivágásokba illeszkedik.

EAN: 4020856752027

Gyártó: MEGATRON

Termékleírás

A Decoclic LED-es süllyesztett lámpatestet GU10 és GU5,3 foglalattal szállítjuk, így mindkét típusú fényforrás használható. GU5.3 fényforrások használata esetén további transzformátorra van szükség. A LED-es süllyesztett gyűrű alumíniumból készült, 30°-kal elforgatható, és 6,8 cm átmérőjű mennyezeti kivágásokba illeszkedik.

Beépíthető lámpák 230V

Az beépíthető lámpák 230V áramellátással ellátott belső lámpákkategóriájának nagy előnye, hogy egyszerűen beépíthetők bárhol, ahol az állandó világításra van szükség. Ezek a lámpák különösen népszerűek a konyhában, a fürdőszobában és a nappaliban, de bármilyen helyiségben használhatók, amelyet fokozottan kell megvilágítani. Az érzékeny helyekre tervezett beépíthető lámpák strapabíróak és könnyen tisztán tarthatók, ráadásul energiahatékonyságuknak köszönhetően jelentős összeget takaríthat meg az elektromos számlán. A LED technika további előnye, hogy hosszabb élettartamot biztosít a lámpáknak, így ritkábban kell cserélni azokat. Az beépíthető lámpák nagyon sokféle stílussal és dizájnnal rendelkeznek. A modern, minimalista megjelenést preferálók számára számos szögletes, elegáns modell áll rendelkezésre, míg azok, akik a hagyományos stílust kedvelik, választhatnak az antikolt, bronzos vagy régi stílust idéző lámpák közül. A beépíthető lámpák 230V áramellátással müködtethető belső lámpák ideális megoldást jelentenek azok számára, akik szeretnék a világítást mindig pontosan beállítani. Az ilyen típusú lámpáknak a beállítása, szívelése és karbantartása világosan látható, ennek köszönhetően könnyen karbantarthatók és egyszerűen cserélhetők, ha az idő múlása során meghibásodnak. Az beépíthető lámpák 230V alkatrészei tartósak, biztonságosak és könnyen beállíthatók a kívánt körülményeknek megfelelően. Ezeknek a belső lámpáknak minden alkalmazásához beszerezhető a megfelelő alkatrész és tartozék, így biztosítva az optimális világítási feltételeket, bármelyik helyiségben használják is.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

beép. menny. spot Lounge, négyzet alakú, krómozott beép. menny. spot Lounge, négyzet alakú, krómozott

A mennyezetbe szerelhető Lounge süllyesztett spotlámpa négyzet alakú kerettel rendelkezik, lekerekített sarkokkal és kerek lámpafejjel. Ez utóbbi GU10 lámpával van felszerelve (nem tartozék), és elforgatható.

A boltba
Paulmann Nova LED beép. spot 3-as ker. merev alu. Paulmann Nova LED beép. spot 3-as ker. merev alu.

A merev LED-es süllyesztett spotlámpát praktikus 3 darabos készletben szállítjuk, amely hosszú élettartamú LED-es érméket tartalmaz. Alumíniumból készült, és 230 V-os közvetlen csatlakoztatásra tervezték. Ez lehetővé teszi a foltok egyszerű láncba kapcsolását.

A boltba
LED beép. mennyezeti lámpa DL6809, kerek, nikkel LED beép. mennyezeti lámpa DL6809, kerek, nikkel

A DL6809 mennyezeti süllyesztett reflektor kiváló minőségű alumínium házból áll, amelyben a beépített LED-ek kellemes, meleg fehér fényt bocsátanak ki 45 fokos sugárzási szöggel. A dim-to-warm funkcióval a melegfehér fény színe 2800 Kelvinről 2000 Kelvinre változik a tompítás során. A 24 fokban elforgatható és elfordítható lámpafejnek köszönhetően a fényt vakítás nélkül, lefelé bocsátja ki.

A boltba
Megatron DecoclicSet LED beép. gyűrű GU10 4.2W feh Megatron DecoclicSet LED beép. gyűrű GU10 4.2W feh

A Decoclic LED süllyesztett gyűrűkészletet egy GU10 LED-lámpával szállítjuk. A gyűrű alumíniumból készült, 30°-kal elforgatható, és 6,8 cm átmérőjű mennyezeti kivágásokba illeszkedik. A GU10 lámpa 36°-os sugárzási szöggel rendelkezik, és meleg fehér fényt bocsát ki. Tartalmazza a hozzáillő foglalatot.

A boltba
Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm 840 10db króm Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm 840 10db króm

A Calla kerek LED-es süllyesztett spotot 10 darabos praktikus készletben szállítjuk. A lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben történő mennyezeti beépítés mellett a sugárálló kialakításnak köszönhetően a kültéri és nedves helyiségekben való használat is lehetséges. A süllyesztett reflektor elforgatható és univerzális fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Paulmann Calla forgatható dim Ø9cm 840 3db fehér Paulmann Calla forgatható dim Ø9cm 840 3db fehér

A Calla 3 darabos LED-es süllyesztett spotlámpa szett alkalmas mennyezeti beépítésre lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben. A sugárálló kialakításnak köszönhetően a kültéri és párás területeken is használható. A süllyesztett spotlámpa forgatható, fényerőszabályozó és univerzális fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Molto Luce Sötét éjszaka telepítés 2 700K fekete Molto Luce Sötét éjszaka telepítés 2 700K fekete

A Dark Night Turn XS R LED mennyezeti süllyesztett reflektor meleg fehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek kellemes fényt bocsátanak ki. Vonzó fényével a LED-es spotlámpa ideális fényforrás minden olyan belső térben, ahol barátságos megvilágításra van szükség, például nappaliban, folyosón vagy a rendelők váróterében. A LED-es reflektor forgatható és elforgatható. A kerek ház kiváló minőségű alumíniumból

A boltba
Molto Luce Dark Night R telepítés 4 000K fehér Molto Luce Dark Night R telepítés 4 000K fehér

A Dark Night Turn Small R LED-es mennyezeti süllyesztett reflektor univerzális fehér színben világít, és magán- és kereskedelmi helyiségekben egyaránt használható. A nagy hatékonyságú vákuumos párologtatott reflektor biztosítja a vakításmentes fényt. A kerek, modern ház kiváló minőségű alumíniumból készült. Exkluzív vezérlőberendezés. - Sugárzási szög: 40° - káprázási érték (UGR):

A boltba
Molto Luce Dark Night R telepítés 2 700K feh./fek. Molto Luce Dark Night R telepítés 2 700K feh./fek.

A Dark Night Turn Small R elforgatható LED-es mennyezeti süllyesztett reflektor kiváló minőségű alumíniumból készült kerek házzal rendelkezik, és meleg fehér LED-ekkel van felszerelve. Ezek kellemes fényt bocsátanak ki, amely ideális a belső terek megvilágítására. A LED-es süllyesztett spotlámpa otthon és kereskedelmi területeken egyaránt használható. Exkluzív vezérlőberendezés. - Sugárzási szög: 40°

A boltba
Paulmann Calla forgat. dim Ø9cm 1x5,2W 840 fehér Paulmann Calla forgat. dim Ø9cm 1x5,2W 840 fehér

A Calla kerek LED-es süllyesztett spot Calla alkalmas mennyezeti beépítésre lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben. Sugárzásálló kialakításának köszönhetően kültéri és párás helyiségekben is használható. A süllyesztett spotlámpa forgatható, fényerőszabályozó és univerzális fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Arcchio Yasna süllyesztett lámpa, egylámpás, fekete Arcchio Yasna süllyesztett lámpa, egylámpás, fekete

A Yasna süllyesztett lámpatest WAGO gyorscsatlakozóval rendelkezik, amely egyszerű és csavarmentes szerelést biztosít. A lámpatest ezen kívül GU10 ES111 fényforrásokkal is felszerelhető, és magán- vagy kereskedelmi célokra egyaránt használható.

A boltba
DOTLUX MULTIsun LED beép. lámpa, szögl., alu. DOTLUX MULTIsun LED beép. lámpa, szögl., alu.

A szögletes MULTIsun LED-es süllyesztett lámpatest egy olyan lefelé irányuló lámpa, amelynek optikája a cserélhető előlapnak köszönhetően módosítható. A sunset dimmelési technológia különösen meleg dimmelt fényt tesz lehetővé.- Tartalmazza a tápegységet (fázisvezérléssel / fázisvágással dimmelhető)- Sugárzási szög: 38°- dim-to-warm: 2800 K - 2000 K- Átmenő vezetékezés lehetséges- Tartalmazza a szerelőrugót-

A boltba
Ledvance Decor Filament Ripple LED downlight Ledvance Decor Filament Ripple LED downlight

LED-es LED-es downlight Decor Filament Echo A kerek LED-es downlight Decor Filament Ripple különböző fényhangulatokat kínál, mivel a gyűrű alakú LED-es izzószálak a fali kapcsolóval együtt vagy külön-külön is kapcsolhatók. Az ezüstszínű alumíniumból készült, tartós, energiatakarékos és gyorsan és egyszerűen felszerelhető downlight. Elektronikus előtéttel van felszerelve, és teljes szerelési anyaggal

A boltba
Beépített LED-es lámpa 7609 3,000K/4,000K Ø 14 cm Beépített LED-es lámpa 7609 3,000K/4,000K Ø 14 cm

A csúszó rögzítő rugók és az így rugalmasan kialakítható beépítési kivágás a 7609 LED-es süllyesztett lámpatestet a meglévő süllyesztett lámpatestek tökéletes helyettesítőjévé teszi. A lámpatest műanyagból készült, és a hátoldalán a fény színének kiválasztására szolgáló kapcsolóval van felszerelve. Melegfehér (3000 K) vagy univerzális fehér (4000 K) világítás választható.

A boltba
Lindby Sunil beépíthető spot, szatén arany Lindby Sunil beépíthető spot, szatén arany

A Sunil süllyesztett spotlámpa alumíniumból készült, aranyszínű. GU10-es fényforrásokkal szerelhető fel.

A boltba
Ledvance Decor Filament Echo LED downlight Ledvance Decor Filament Echo LED downlight

A kerek Decor Filament Echo LED-es LED-es downlight fali kapcsolóval különböző fényerősségre kapcsolható. Az ezüstszínű alumíniumból készült, tartós, energiatakarékos és gyorsan és egyszerűen felszerelhető downlight. Elektronikus előtéttel van felszerelve, és a teljes szerelési anyaggal együtt szállítjuk

A boltba
LED mennyezetbe süllyesztett spot Diled, Ø 6,7 cm, 3000 K, fehér LED mennyezetbe süllyesztett spot Diled, Ø 6,7 cm, 3000 K, fehér

Az alumíniumból készült Diled LED mennyezeti süllyesztett lámpa meleg fehér fényt bocsát ki, kiváló színvisszaadással (CRI>95). A 230 V-os hálózatra közvetlenül csatlakoztatható beépített meghajtónak köszönhetően azonnal használatra kész. További előnye az alacsony, mindössze 2,6 cm-es beépítési magasság és a különböző fényerőszabályozó rendszerekkel való nagyfokú kompatibilitás. A beépített reflektornak

A boltba
LED mennyezeti süllyesztett spot Diled, Ø 8,5 cm, 6 W, Dim-To-Warm, fehér LED mennyezeti süllyesztett spot Diled, Ø 8,5 cm, 6 W, Dim-To-Warm, fehér

Az alumíniumból készült Diled LED mennyezeti süllyesztett lámpa meleg fehér fényt bocsát ki, kiváló színvisszaadással (CRI>95). A Dim-To-Warm technológiával ráadásul a színhőmérséklet még melegebbé válik, ahogy az intenzitás csökken. A 230 V-os hálózatra közvetlenül csatlakoztatható, beépített meghajtónak köszönhetően a Diled azonnal használatra kész. További előnye a mindössze 3,2 cm-es, alacsony

A boltba
LED mennyezetbe süllyesztett spot Diled, Ø 8,5 cm, 6 W, 3000 K, rózsaszínű LED mennyezetbe süllyesztett spot Diled, Ø 8,5 cm, 6 W, 3000 K, rózsaszínű

Az alumíniumból készült Diled LED mennyezeti süllyesztett lámpa meleg fehér fényt bocsát ki, nagyon jó színvisszaadással (CRI>95). A 230 V-os hálózatra közvetlenül csatlakoztatható beépített meghajtónak köszönhetően azonnal használatra kész. További előnye a mindössze 3,2 cm-es alacsony beépítési magasság és a különböző fényerőszabályozó rendszerekkel való nagyfokú kompatibilitás. A beépített reflektornak

A boltba
Arcchio LED-es Lirin lámpa, fekete, 2,700K Arcchio LED-es Lirin lámpa, fekete, 2,700K

A Lirin LED-es downlight fekete öntött alumíniumból készült, kerek. Meleg fehér fényt ad.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Randi LED fali lámpa, fehér
17 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
7 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cone lámpaernyő 18 cm magas, bézs/arany
18 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Venus LED kültéri fali lámpa
74 674 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Artemide Ippolito 45 LED állólámpa
423 762 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lángbetét Rovio III dekorációs lámpához
119 741 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dyberg Larsen DL20 fali lámpa fém 20 cm fekete
36 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sínes reflektor Mova S Volare GU10, fehér
55 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Designer függő lámpa Mirage SP, fehér
352 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Jevanna textil fali lámpa, fekete
15 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DANIEL KLEIN Premium DK12357-3
33 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARSET Dipping Light asztali borostyán/grafit
133 379 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm fekete
204 019 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lógó világítás Surfleet bambusz-vászon-búra
24 770 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben