LED talapzati lámpa MyWhite_Bond - 20,4cm


83 990 Ft
  • Raktáron

Modern design robusztus tulajdonságokkal: Tökéletes kültéri használatra a MyWhite_Bond modern LED-es alaplámpa, amely IP65 védettséggel és IK10-es ütésállósági besorolással tökéletes kültéri telepítésre

EAN: 8056534993105

Gyártó: Linea Light

Termékleírás

Modern design robusztus tulajdonságokkal: Tökéletes kültéri használatra a MyWhite_Bond modern LED-es alaplámpa, amely IP65 védettséggel és IK10-es ütésállósági besorolással tökéletes kültéri telepítésre

Oszloplámpák

Az oszloplámpák alkatéziséhez szükséges weboldal a kültéri lámpák kategóriájába tartozik, és kifejezetten azok számára készült, akik figyelmet fordítanak az otthonuk kültéri megjelenésére. Az oszloplámpák kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a kerted vagy udvarod elegánsabbá, biztonságosabbá és hangulatosabbá váljon. Az oszloplámpák alkatéziséhez használatos weboldalunkon számos fontos tudnivalót találsz az oszloplámpák típusairól, méreteiről, anyagairól, stílusairól és működésükről. Az általunk kínált termékeket különböző típusokba osztjuk, amelyeket alaposan áttekintünk, így mindenki megtalálhatja az otthonához és ízléséhez leginkább illő oszloplámpát. Kínálatunkban találhatók eltérő magasságú, dizájnú és anyagokból készült oszloplámpák, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Az oszloplámpák nem csak díszítő, hanem funkcionális célt is szolgálnak, hiszen a megfelelően kiválasztott lámpák biztonságot és kényelmet biztosítanak az ingatlan körüli területen. Az oszloplámpák alkatéziséhez hasznos információkat is kínálunk a világítási lehetőségekről, így lehetővé tesszük, hogy a vásárlók megtalálják azt a típust, amely az adott területhez leginkább illik. Az oszloplámpák lehetővé teszik a megfelelő fényt és hangulatot a kertbe, udvarra, tájba és épületsorhoz. Az oszloplámpák alkatéziséhez szükséges weboldalunkon megtalálja a legjobb oszloplámpákat, amelyek divatosak, minőségesek és megbízhatók. Nálunk megtalálhatja a leginkább keresett márkákat és modellválasztékot is. Ha szeretné az otthonát új külsővel ellátni és barátságosabb, biztonságosabb és elegánsabb környezetet teremteni, feltétlenül nézzen szét weboldalunkon!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Ledvance Endura Style Crystal LED talapzati lámpa Ledvance Endura Style Crystal LED talapzati lámpa

Az Endura Style Crystal Crystal LED alaplámpatest egy modern lámpatest számos területre. Rozsdamentes acéltestből és egy átlátszó PMMA-ból készült diffúzorból áll, amelyen keresztül a meleg fehér fény körbesugárzik.

A boltba
Ledvance Endura Classic Cascade bázislámpa borostyánsárga színben Ledvance Endura Classic Cascade bázislámpa borostyánsárga színben

Az Endura Classic Cascade lábazati lámpa sötétszürke alumíniumból (RAL 7016) és hengeres üvegből készült, amely szabadon lefelé függesztve van a kereten, így a fény minden irányba sugározhat. Különösen vonzóan mutat izzólámpával, számos épületstílushoz illik, és széleskörű fényeloszlásának köszönhetően nagy területet világít meg.

A boltba
Parma bázis lámpa, zöld Parma bázis lámpa, zöld

A Párma stílusos hangulatot teremt a kültéren.

A boltba
Barletta talapzati lámpa Barletta talapzati lámpa

A Barletta egy kissé másfajta alaplámpatest, mivel műanyagból készült, szaténozott árnyékolóval van ellátva, ami szinte nappali lámpatestnek tűnik. Kifejezetten energiatakarékos lámpák vagy LED-lámpák használatára tervezték, és energiatakarékos világítást biztosít a teraszon vagy a kerti utak mentén.

A boltba
Amalfi 3 db-os LED talapzati lámpa leszúrótüskével Amalfi 3 db-os LED talapzati lámpa leszúrótüskével

Ezzel a 3 praktikus LED-es alaplámpával bármilyen kültéri terület stílusosan megvilágítható. Könnyen rögzíthetőek egy földtüskével. A készlet teljesen használatra kész.

A boltba
Paulmann Capea LED talapzati lámpa Paulmann Capea LED talapzati lámpa

Az antracit színű, lakkozott alumíniumból készült Capea LED alaplámpa meleg fehér fényt biztosít, amely 98°-os szögben lefelé sugárzik. A klasszikus, modern dizájn számos területre alkalmas lámpatestet tesz lehetővé, legyen szó ösvényekről, felhajtókról vagy a teraszról.

A boltba
Lucande Brienne alu talapzati lámpa Lucande Brienne alu talapzati lámpa

A Brienne alaplámpa alumíniumból készült, hengeres formájú. A lámpatest felső végén üvegből készült betétek vannak, amelyek védik a fényforrást az időjárás viszontagságaitól. A design és a színvilág a Brienne-t egy modern lámpatestté teszi, amely vizuálisan feldobja a kertet vagy a teraszt.

A boltba
Lindby Clint Base lámpa Lindby Clint Base lámpa

A Clint talpas lámpatest ideális minden kültéri területre. Megbízható fényt biztosít a sötétben, és nagyszerű vintage megjelenésével vizuálisan feldobja a bejárati területet vagy a teraszt. - tengervízálló

A boltba
Bronz Merrill talapzati lámpa Bronz Merrill talapzati lámpa

A Merrill alaplámpatest modern formájával ragyog, és sokféleképpen használható a kültéren. - Védelmi osztály IP44

A boltba
LED szolárlámpa Felice fekete CCT Magasság 33 cm LED szolárlámpa Felice fekete CCT Magasság 33 cm

A modern kialakítású Felice LED-es napelemes alaplámpatest nagyobb biztonságot nyújt az ingatlanon a LED-fénnyel, és egy robusztusan megmunkált fényforrás, amely ellenáll az időjárási hatásoknak, és a legkülönfélébb homlokzati kialakításokhoz is illik. A különböző üzemmódok lehetővé teszik, hogy kétféle fényintenzitás - folyamatos világítás vagy csak érzékelős világítás - között válasszon. - Fényszín

A boltba
Louis Poulsen Bysted 53 talplemez corten 830 Louis Poulsen Bysted 53 talplemez corten 830

A Corten színű alumíniumból készült Bysted Garden LED alaplámpatest biztonságos megvilágítást biztosít az ingatlanon. Az ágyásszegélyek, kis falak vagy lépcsők láthatóvá tételére szolgál, amelyek sötétben könnyen botlásveszélyessé válhatnak. Megjegyzés: adapter nélkül szállítjuk. Csak hosszabbító lámpaként használható - Design: Peter Bysted - gyártotta: Louis Poulsen

A boltba
Viviana Patina-look talapzati lámpa Viviana Patina-look talapzati lámpa

Az Aiko nagyon hitelesen lett megtervezve antik megjelenésében, mert szinte azt hihetnénk, hogy visszautaztunk néhány évszázadot, annyira nosztalgikus a báj, ami sugárzik belőle.

A boltba
Lindby Tabyn bázislámpa, kerek, s.szürke Lindby Tabyn bázislámpa, kerek, s.szürke

A Tabyn alaplámpatest egyszerű és modern kialakítású, amely tökéletesen illeszkedik a különböző környezetekbe. A váz sötétszürke alumíniumból készült, és egy műanyagból készült, hengeres, opálfehér lámpaernyő egészíti ki.

A boltba
Lindby Filimon talapzati lámpa, s.szürke, E27 Lindby Filimon talapzati lámpa, s.szürke, E27

A Filimon talpas lámpatest lineáris formájú és sötétszürke kivitelű, így kiválóan illeszkedik a modern stílusokhoz. Ideális LED izzólámpákhoz.

A boltba
ELC Zirrani állólámpa nemesacélból ELC Zirrani állólámpa nemesacélból

A Zirrani alaplámpatest háza rozsdamentes acélból készült, és átlátszó polikarbonátból készült árnyékolóbetéttel rendelkezik, így a fény teljes intenzitással sugárzik. A design számos környezetbe integrálható.

A boltba
Mozgásérzékelős talapzati lámpa Belen LED-del Mozgásérzékelős talapzati lámpa Belen LED-del

A Belen egy alaplámpatest átlátszó, dekoratív buborékszerkezetű diffúzorral. A keret rozsdamentes acélból készült. Érzékelővel: 2-6 m hatótávolság, érzékelési szög 90°, a fény időtartama 5 s - 6 perc között állítható

A boltba
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3.000K 20cm bronz WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3.000K 20cm bronz

A Palos Carré 2.0 modern LED-es alaplámpatest egy alumínium testből és egy szerelőlemezből, valamint egy kétoldali kiálló fejből áll, amelyek mindvégig lapos kocka alakúak. A fej alján mindkét részen melegfehér LED-ek találhatók.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarokat nem tartalmazza)

A boltba
WEVER & DUCRÉ Palos kerek 1.0 3.000K 20cm bronz WEVER & DUCRÉ Palos kerek 1.0 3.000K 20cm bronz

A Palos Round 1.0 modern LED-es alaplámpatest alumínium testből áll, lapos kocka alakú szerelőlemezzel és elöl félkörívesen kiálló fejjel. A fej alsó része melegfehér LED-ekkel van felszerelve.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarok nem tartozék)

A boltba
Kiana dekoratív lábazati lámpa Kiana dekoratív lábazati lámpa

Kiana egy kissé eltérő megjelenéssel inspirál azzal a bizonyos valamivel. A gömb alakú opálüveg tompított fényt hoz létre, amely a sötétben tájékozódást biztosít és mutatja az utat

A boltba
LED talapzati világítás E191, beton, 30 cm magas LED talapzati világítás E191, beton, 30 cm magas

Az E191 LED-es alaplámpatest betonból készült, és bármilyen modern kialakítású ingatlanba illeszkedik. IP54-es védelmi osztályú védettséggel rendelkezik.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Randi LED fali lámpa, fehér
17 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
7 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cone lámpaernyő 18 cm magas, bézs/arany
18 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Venus LED kültéri fali lámpa
74 674 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Artemide Ippolito 45 LED állólámpa
423 762 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lángbetét Rovio III dekorációs lámpához
119 741 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dyberg Larsen DL20 fali lámpa fém 20 cm fekete
36 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sínes reflektor Mova S Volare GU10, fehér
55 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Designer függő lámpa Mirage SP, fehér
352 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Jevanna textil fali lámpa, fekete
15 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DANIEL KLEIN Premium DK12357-3
33 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARSET Dipping Light asztali borostyán/grafit
133 379 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm fekete
204 019 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lógó világítás Surfleet bambusz-vászon-búra
24 770 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben