Lore mennyezeti spotlámpa, egy izzós


19 990 Ft
  • Raktáron

Az egylámpás Lore mennyezeti spotlámpa konzolja fehérre lakkozott acélból készült. Fehér textilszövetből készült árnyékolója rövid rúdra van erősítve, és rugalmasan igazítható. Az árnyékoló tetején egy világos fából készült gyűrű van beágyazva. Lore helyet kínál egy E27 izzónak (nem tartozék).

EAN: 5907687437547

Gyártó: Lamkur

Termékleírás

Az egylámpás Lore mennyezeti spotlámpa konzolja fehérre lakkozott acélból készült. Fehér textilszövetből készült árnyékolója rövid rúdra van erősítve, és rugalmasan igazítható. Az árnyékoló tetején egy világos fából készült gyűrű van beágyazva. Lore helyet kínál egy E27 izzónak (nem tartozék).

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk egy olyan online forrás, amely segítséget nyújt a belső lámpák kategóriájába tartozó spotlámpák alkatrészeinek megismeréséhez és cseréjéhez, valamint a hibaelhárításhoz. A belső tér világítása alapvető fontosságú minden járműben, és ha egy spotlámpa vagy annak elemei meghibásodnak, az rendkívül bosszantó lehet, és nagy hatással lehet az autó vezetési képességére. A weboldalunk célja, hogy praktikus és hatékony megoldást nyújtson az ilyen problémákra, és segítse az autósokat az alkatrészek keresésében és cseréjében. A felhasználóknak lehetőségük van bárhol, bármikor hozzáférni a weboldalhoz, és megtudni mindent, amit a spotlámpa alkatrészeiről tudniuk kell. A weboldalunkon részletes leírást találni minden spotlámpa alkatrészről, mint például az izzó, az áramforrás, a foglalat, a lencse, a reflektor és az izzónyak. A felhasználók egyértelmű vizuális útmutatást és érthető magyarázatot kaphatnak ezeknek az alkatrészeknek a funkcióiról és jelentőségéről a spotlámpa működésében. A weboldalunkon további segítséget nyújtunk az alkatrészek kiválasztásához és vásárlásához is. Részletes útmutatót adunk a megfelelő spotlámpa alkatrészek kereséséhez, és az ajánlott helyeket, ahol azokat meg lehet vásárolni. A Spotlámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk célja a legmagasabb minőségi szintű útmutatást nyújtani az autósoknak a spotlámpák alkatrészeinek ismerésében és cseréjében. A weboldalunkon található információk és tanácsok segítenek az autósoknak a biztonságos és hatékony vezetésben. Böngésszenük oldalunkat, és érdeklődjenek a részletes és pontos információkért!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Elaina mennyezeti lámpa, hat izzós, matt nikkel Elaina mennyezeti lámpa, hat izzós, matt nikkel

Az Elaina mennyezeti lámpa számos lakótér dekoratív és funkcionális világítóeleme, amely otthonos fényt biztosít

A boltba
Mabel mennyezeti spotlámpa, kerek, sötétszürke Mabel mennyezeti spotlámpa, kerek, sötétszürke

A Mabel mennyezeti lámpatest külső fényerőszabályzóval tompítható, és funkcionális megjelenésű fényforrás sokféle célra, szívesen használják kereskedelmi területen is, pl. üzletvilágításként

A boltba
Arcchio Hinka mennyezeti lámpa, kerek, 18cm fekete Arcchio Hinka mennyezeti lámpa, kerek, 18cm fekete

A Hinka mennyezeti lámpa hengeres formájú, egyenesen lefelé irányul, így biztosítva a vakításmentes fényeloszlást. Az egyszerű kialakítás szinte bármilyen belső térbe illeszkedik, és kereskedelmi helyiségekben is stílusos megvilágítást biztosíthat. A lámpatest fényereje egy dimmelhető fényforrás és egy szabványos fali fényerőszabályzó segítségével állítható (a fényerőszabályzó nem tartozék).

A boltba
Lindby Joudy mennyezeti lámpa 2izzó világos bronz Lindby Joudy mennyezeti lámpa 2izzó világos bronz

Kétlámpás mennyezeti lámpa Joudy bronzszínű műanyag ernyővel A Joudy jól illik a folyosókra és más kisebb helyiségekbe, és nagyon elegáns megjelenésű mennyezeti lámpa, ami elsősorban az árnyékolóinak köszönhető. Ezek vékony anyagvastagságú PVC-ből készülnek, és bronzszínű, világos felületük van, amelyet nagyon vonzó ecsetkezeléssel láttak el. Amint bekapcsolja a fényt, az finoman áthatol kifelé, mivel

A boltba
Arcchio Nikora mennyezeti spotlámpa, 4 izzós Arcchio Nikora mennyezeti spotlámpa, 4 izzós

Négylámpás Norika mennyezeti spotlámpa fekete alumíniumból, aranyszínű ékezetekkel A Norika mennyezeti spotlámpa elegáns kialakításával és vonzó színvilágával győz meg. Négy lámpabúra ül egy négyzet alakú mennyezeti tartóban, amely 350°-kal elforgatható és 90°-ig elfordítható. A fekete külső meglehetősen nyugodt karaktert kölcsönöz, míg a lámpaernyőket díszítő aranyszínű csíkok adják meg a reflektorfényt.

A boltba
Lindby mennyezeti reflektor Giada, hat lángú Lindby mennyezeti reflektor Giada, hat lángú

A modern Giada mennyezeti spotlámpa hat ketrecszerű lámpaernyővel rendelkezik, amelyek mindegyike két lámpakarra van felszerelve. A két külső kar és az árnyékolók rugalmasan állíthatóak, így az egész helyiség ideális megvilágítását teszik lehetővé.

A boltba
Run mennyezeti lámpa, forgatható, 3-lámpás, fehér Run mennyezeti lámpa, forgatható, 3-lámpás, fehér

A Run mennyezeti lámpa három mozgatható spotlámpával rendelkezik, amelyek 360°-ban forgathatók és szabadon elforgathatók. A spotlámpa teste fémből készült. Használható fényforrásként a nappaliban, a konyhában vagy az előszobában. A kellemes és hangulatos megvilágítás érdekében a gyártó melegfehér fényű fényforrást ajánl.

A boltba
By Rydéns Puls menny. spot 5 égős lineáris By Rydéns Puls menny. spot 5 égős lineáris

A Puls mennyezeti reflektor öt egymáshoz igazítható, hengeres lámpafejjel van felszerelve, amelyek egy hosszú szalag alá vannak szerelve. A fehér színösszeállítást aranyszínű részletek egészítik ki. 5 x GU10, egyenként max. 5 W-os LED (exkluzív).

A boltba
By Rydéns Puls mennyezeti lámpa 3 égős kerek By Rydéns Puls mennyezeti lámpa 3 égős kerek

A Puls mennyezeti spotlámpa három egymáshoz igazítható, hengeres lámpafejjel van felszerelve, amelyek egy kerek mennyezeti tartó alá vannak szerelve. A fehér színösszeállítást aranyszínű részletek egészítik ki. 3 x GU10, egyenként max. 5 W-os LED (exkluzív).

A boltba
Joker, egy égős, kék-arany Joker, egy égős, kék-arany

Az egylámpás Joker fali spotlámpa a sötét tengerészkék és fényes arany kontrasztos színösszeállításának köszönhetően szemet gyönyörködtető, és eleganciájával gazdagítja a belső teret. Ezenkívül a lámpafej állítható, így a fény iránya tetszés szerint megválasztható.

A boltba
Starlight menny. spot, kerek, fehér Starlight menny. spot, kerek, fehér

A kerek Starlight mennyezeti spotlámpa egyenként vagy csoportosan felszerelve fényes hangsúlyokat helyez el a nappaliban. A fényvisszaverő a ház színére van tervezve. Egy aranyszínű cserélhető fényvisszaverő tartozik a csomaghoz. Exkluzív világítóanyag.

A boltba
Fali spot Marley, antik sárgaréz Fali spot Marley, antik sárgaréz

A Marley fali spot lámpafeje forgatható és elfordítható, így tökéletesen alkalmas bizonyos területek célzott megvilágítására. A régi sárgaréz kivitel különösen elegáns megjelenést kölcsönöz a Marley-nak.

A boltba
WEVER & DUCRÉ Sqube 1.0 PAR16 mennyezeti spotlámpa fekete WEVER & DUCRÉ Sqube 1.0 PAR16 mennyezeti spotlámpa fekete

A modern kialakítású Sqube mennyezeti spotlámpa 90°-kal elforgatható. Fel van szerelve egy GU10-es foglalattal, amelybe GU10-es talpú LED-lámpák is behelyezhetők. A Sqube alkalmas falra szerelésre is.

A boltba
LOOM DESIGN Aim LED mennyezeti spotlámpa kétfényes fekete színben LOOM DESIGN Aim LED mennyezeti spotlámpa kétfényes fekete színben

A mennyezetre szerelhető, kétlámpás Aim LED spot alumíniumból készült, és szabályozható, meleg fehér színű megvilágítást biztosít magán- és nyilvános/kereskedelmi belső terekben lévő területek és tárgyak számára. - jó színvisszaadás: CRI > 90 - 350°-ban forgatható, 90°-ban elforgatható - külsőleg dimmelhető (fázisszegés)

A boltba
LED menny. spot Brooklyn 2 égős, barna LED menny. spot Brooklyn 2 égős, barna

A kétlámpás Brooklyn mennyezeti spot robusztus kivitelezéssel és ipari formatervezéssel nyűgöz le. Mindkét lámpafej forgatható és elfordítható. Két GU10 LED izzót tartalmaz (tompított és meleg). - külső fényerőszabályzóval szabályozható

A boltba
Round mennyezeti spotlámpa fehér, 3 izzós egyenes Round mennyezeti spotlámpa fehér, 3 izzós egyenes

A fehér, acélból készült Round mennyezeti spotlámpa egy téglalap alakú mennyezeti konzolból és három lineáris hengeres lámpafejből áll. Ez utóbbiakba egy-egy GU10 lámpa (egyenként max. 40 W, exkluzív) helyezhető, amelyek fénye a kívánt területre irányítható a forgatható és dönthető rögzítéseknek köszönhetően.

A boltba
Lindby Bosko spotlámpa, fekete, három izzós hosszú Lindby Bosko spotlámpa, fekete, három izzós hosszú

A Bosko spotlámpa mozgatható, fekete színű árnyékolókkal rendelkezik, amelyeket fa megjelenésű elemek egészítenek ki. Praktikus fényforrás az egész lakótérben.

A boltba
Philips myLiving LED spotlámpa Box 1 izzó fehér Philips myLiving LED spotlámpa Box 1 izzó fehér

Az egylámpás LED-es mennyezeti spot Box a legtöbb LED-es dimmerrel dimmelhető, és a Warmglow-nak köszönhetően a fény színe (2700 K - 2000 K) a dimmeléssel változik. A fényforrás elforgatható.

A boltba
Lindby Eudoria mennyezeti spot 2 izzó fekete/arany Lindby Eudoria mennyezeti spot 2 izzó fekete/arany

Az Eudoria mennyezeti spot egy vasból készült belső világítás, amely fekete-arany színkombinációban mutatkozik be. Két lámpabúrája egy-egy E14-es izzóval szerelhető fel.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Zoom, 3 izzós, fehér Mennyezeti spotlámpa Zoom, 3 izzós, fehér

A háromlámpás Zoom mennyezeti spotlámpa fémből készült, és redukált formájának és színezésének köszönhetően csodálatosan illeszkedik a modern lakótérbe.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Sfera fali lámpa 1 izzós üveg/fekete
14 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Multifunction 25200117
75 090 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
LED lámpa Ideal fényerőszabályozóval, fekete
38 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Lumina Elle 1 LED állólámpa H 180cm 3,000K fehér
498 082 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Asztali lámpa LIBERTY
52 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
függőlámpa Norton, egy-izzós, Ø35 cm
36 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Luca fali lámpa, antik arany, scavo üveg
39 284 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
TISSOT PR 100 Chronograph T101.417.33.051.00
262 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben