Louis Poulsen PH 3/2 asztali lámpa fekete


577 525 Ft
  • Raktáron

A PH 3/2 asztali lámpa - Poul Henningsen tervei alapján - háromrétegű, szájjal fújt opálüvegből készült, fényvisszaverő hármas ernyőből áll, az alap és a keret rúdja sárgarézből készült és nemes kivitelben megmunkált. Közbenső zsinórkapcsolóval felszerelve. - A szemüveg kívül fényes, belül matt homokfúvott

EAN: 5703411184110

Gyártó: Louis Poulsen

Termékleírás

A Louis Poulsen PH 3/2 asztali lámpa fekete színű változata a modern design és a kiváló minőség tökéletes kombinációja. Ez a különleges asztali lámpa egy igazi műalkotás, amely tökéletesen illeszkedik otthonod bármely enteriőrjéhez.

A mesterséges fényt a legmagasabb szinten hozza elő, és megfelel minden funkcionális és dekorációs célodnak. Az innovatív tervezésű lámpabúra biztosítja, hogy az általad kiválasztott helyen pont oda irányíthasd a fényt, ahol szükséged van rá.

A PH 3/2 lámpa fekete kivitelezése elegáns és stílusos. A letisztult vonalak és a minimalista megjelenés tökéletesen illeszkedik a modern belső terekhez, de nem hagyja el a klasszikus vonalakat sem.

Az asztali lámpa felülete könnyen tisztítható és hosszú élettartamú. A minőségi anyagoknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ez a lámpa évekig tökéletesen fog működni. A tartós és stabil kialakítás garantálja, hogy a lámpa bármilyen asztalon stabilan megáll.

A Louis Poulsen PH 3/2 asztali lámpa fekete verziója tökéletes választás azoknak, akik szeretnék otthonukat elegánsabbá és hangulatosabbá tenni. A kiváló minőség és a letisztult, modern design páratlan kombinációja garantálja, hogy ez a lámpa minden bizonnyal egy meghatározó darabja lesz a belsőépítészetednek.

A PH 3/2 asztali lámpa - Poul Henningsen tervei alapján - háromrétegű, szájjal fújt opálüvegből készült, fényvisszaverő hármas ernyőből áll, az alap és a keret rúdja sárgarézből készült és nemes kivitelben megmunkált. Közbenső zsinórkapcsolóval felszerelve. - A szemüveg kívül fényes, belül matt homokfúvott

Éjjeli lámpák

A Belső lámpák kategóriájában megtalálható az Éjjeli lámpák alkatéziséhez szükséges eszközök és tartozékok széles választéka. Ha az éjjeli lámpád meghibásodott, vagy szeretnéd kicserélni a tartó részt, akkor itt megtalálod a megfelelő alkatrészeket és kiegészítőket. Az éjjeli lámpák alkatéziséhez az oldalon kaphatóak a legjobb minőségű termékek megbízható márkáktól. Az éjjeli lámpák, amelyek a nyugodt éjszakai pihenést biztosítják, szerves részei a hálószobának. A megfelelő tartozékokkal és eszközökkel pedig biztos lehetsz abban, hogy a lámpád hosszú élettartamú és megbízható lesz. Az éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó termékekből válogathatsz a LED, valamint halogén égők, kupakok, valamint módosító és kapcsolók tekintetében. Ezek a termékek univerzális méretekkel rendelkeznek, így bármilyen típusú lámpához használhatóak. Az oldalon megtalálod a legjobb minőségű termékeket, melyek tökéletesen megfelelnek az igényeidnek. A megbízható és kiváló minőségű alkatrészekkel garantáltan nem lesznek problémáid az éjjeli lámpáddal. Célunk, hogy az éjszakáid a nyugalom és a biztonság érzetével teljenek, ezért az éjjeli lámpák alkatéziséhez minőségi termékeket kínálunk. Ha az éjjeli lámpád alkatrészeit szeretnéd cserélni, vagy csak szeretnél tartalékba vásárolni, akkor a Belső lámpák kategóriáján belül megtalálod a megfelelő termékeket. Tekintsd át a kínálatot, vásárolj és nyugodtan aludj!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Cassy asztali lámpa, fehér talp, szürke szövetbúra Cassy asztali lámpa, fehér talp, szürke szövetbúra

A Cassy asztali lámpa fehér talppal és szürke színű ovális textilárnyékolóval rendelkezik. Kialakítása tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a skandináv lakberendezési koncepciókhoz.

A boltba
Hierro asztali lámpa nyomtatott papírbúrával Hierro asztali lámpa nyomtatott papírbúrával

A Madera asztali lámpa hengeres árnyéka tapétából készült. A szürkésbarna felület gyöngyházfényű. Olajozott tölgyfa talppal. Ideális kiegészítő világításként egy modern nappaliban vagy hálószobában.

A boltba
Jacqueline asztali lámpa, egy izzós, fehér Jacqueline asztali lámpa, egy izzós, fehér

Az egylámpás Jacqueline asztali lámpa kifinomult fényforrás a privát nappali- és étkezőszobákba, valamint a klasszikusan berendezett kávézókba és éttermekbe. A fényes krómozott megjelenésű fémszerkezetet levélelemek díszítik az ívelt állványon. A lámpatartó gyertyatartó formájú, és fehér, pliszírozott szövetárnyékolóban fekszik. Az állványon és a gyertyatartón csiszolt K9-es üvegkristályok is talá

A boltba
Dandelion - Asztali lámpa természetes kivitelben Dandelion - Asztali lámpa természetes kivitelben

A Dandelion asztali lámpa árnyékolója a pitypang néven ismert növényt ábrázolja közelről, ami nagyon szép látvány, és biztosan elnyeri a természet szerelmeseinek tetszését.

A boltba
Érintésszabályozóval - Brenta nikkel LED lámpa Érintésszabályozóval - Brenta nikkel LED lámpa

A Brenta LED-es asztali lámpa üvegkockája homogén módon világít, és így különösen szépen kiemelkedik. 3-utas érintéses fényerőszabályzóval felszerelve.

A boltba
Lumina Eva LED asztali lámpa 3,000K sárgaréz talp Ø18cm Lumina Eva LED asztali lámpa 3,000K sárgaréz talp Ø18cm

Az Eva egy dizájner asztali lámpa, amelyet a jól ismert Foster Partners építésziroda tervezett és a Lumina Italia gyárt. A Foster Partners leghíresebb megbízásai közé tartozik például a berlini Reichstag és a londoni Wembley Stadion újratervezése. Az Eva LED asztali lámpa egy kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült vastag hengerből áll, amelynek aljára egy LED-et szereltek. Ez erőteljesen felfelé

A boltba
LED asztali lámpa tűzoltó Fred, piros és fehér LED asztali lámpa tűzoltó Fred, piros és fehér

Fred tűzoltó egy piros asztali lámpa kerek talapzatán ül, és barátságosan néz a nézőre. A lámpatest és a lámpafej virág alakú, amelynek virágába egy GU5,3 izzó van behelyezve.

A boltba
Martinelli Luce Elmetto - asztali lámpa, arany Martinelli Luce Elmetto - asztali lámpa, arany

Az Elmetto asztali lámpa egyszerű geometriai formákkal ragad magával, amelyek érdekes fényforrást alkotnak. A fehér fényvisszaverővel ellátott félköríves fej sisaknak tűnik. A fényvisszaverő elforgatható, így a fény egyénileg irányítható.

A boltba
Asztali lámpa Cub 17,5 cm nikkel matt Asztali lámpa Cub 17,5 cm nikkel matt

A Cub asztali lámpa a kerek és a szögletes, valamint a fém és az üveg kombinációja. Megjelenését a minimalizmus jellemzi, és a lámpatest jól illeszkedik a modern környezetbe.

A boltba
Asztali lámpa Cub 17,5 cm réz Asztali lámpa Cub 17,5 cm réz

A Cub asztali lámpa a kerek és a szögletes, valamint a fém és az üveg kombinációja. Megjelenését a minimalizmus jellemzi, és a lámpatest jól illeszkedik a modern környezetbe.

A boltba
Paulmann Haldor asztali lámpa, fekete Paulmann Haldor asztali lámpa, fekete

A fekete Haldor asztali lámpa egy kerek talapzatból és egy billenőkapcsolóból áll, amely a zsinóron található. A szabadon választható E27-es izzóval a személyes ízlésnek megfelelően válik szemet gyönyörködtetővé.

A boltba
Rotaliana Dina T1 LED asztali lámpa fehér/bronz Rotaliana Dina T1 LED asztali lámpa fehér/bronz

A Dina LED asztali lámpa műanyag ernyőből és matt alumínium talapzatból áll. A LED-ek az árnyékoló felső széléhez vannak rögzítve. Ez teszi láthatóvá a varázslatot, a fényforrás hiányát. A lámpa fényereje a lámpa talpán található gombbal szabályozható.

A boltba
UMAGE Eos micro 2 az 1-ben asztali lámpa fehér UMAGE Eos micro 2 az 1-ben asztali lámpa fehér

Az Eos micro asztali lámpa kb. 500 valódi libatollból készült fehér árnyékolóval van ellátva. A háromlábú lámpaváz Tripod Base kétféleképpen összeilleszthető, és így legfeljebb 6 cm magasságban állítható. - 200 cm-es textil kábellel, beépített kapcsolóval

A boltba
Kosaras asztali lámpa, fekete, belül fehér Kosaras asztali lámpa, fekete, belül fehér

A Basket asztali lámpa teljesen fekete. Csak a hengeres textilárnyékoló belseje, amely függőlegesen bocsátja ki a fényt, fehér. A talapzat nagyon finom, és finom fémrudakból áll.

A boltba
Asztali lámpa Touch 2750, sárgaréz antik Asztali lámpa Touch 2750, sárgaréz antik

Az egyszerű Touch 2750 asztali lámpa funkcionalitásával győz meg: a beépített érintési funkciónak köszönhetően a lámpa kényelmesen be- és kikapcsolható, fényereje pedig három fokozatban állítható

A boltba
UMAGE Silvia mini asztali lámpa fehér UMAGE Silvia mini asztali lámpa fehér

A Silvia mini asztali lámpa az organikus, háromszög alakú levelekkel ellátott ernyővel, egyszerű, fehér állványon modern klasszikusnak mutatkozik, amely bármilyen belsőépítészeti stílussal harmonizál. A levélelemek elrendezése páratlan fényhatást kelt. A kábelen található kapcsolóval felszerelt.

A boltba
Margot asztali lámpa magasság 55cm padlizsán réz szürke Margot asztali lámpa magasság 55cm padlizsán réz szürke

A Margot asztali lámpa álló, téglalap alakú fémvázzal rendelkezik, amely egy 90°-kal eltolt természetes anyagból készült elemmel együtt alkotja az alapot, és egyúttal támogatja az ovális textil ernyőt.- Design by Gabriel Teixidó

A boltba
LED akkus asztali világítás Erdei állatok USB IP44 LED akkus asztali világítás Erdei állatok USB IP44

A Forest Animals LED-es elemes asztali lámpa Forest Animals fehér ernyőjén különböző állatok és fák különböző színekben pompáznak. Újratölthető akkumulátorral van felszerelve, és a töltéshez szükséges USB-kábel a tartozék. Mivel IP44-es védettséggel rendelkezik (fröccsenő víz elleni védelem), védett kültéri területeken is használható. Meleg fehér LED-modul van beépítve.- Az akkumulátor élettartama:

A boltba
Asztali világítás Loop, bükk Asztali világítás Loop, bükk

A Loop egy lazán feltekert papírlapra emlékeztet, és így bizonyos könnyedséget visz a szobába. Az a tény, hogy a Lunopal árnyékoló fehér, kellemesen meleg megvilágítást eredményez.

A boltba
Beacon asztali lámpa Panton, fehér alabástrom kő, magasság 17,5 cm Beacon asztali lámpa Panton, fehér alabástrom kő, magasság 17,5 cm

A Panton asztali lámpa spanyol alabástromból készült. Mivel ez egy természetes kő, a bemutatott színtől való kisebb eltérések teljesen természetesek, és minden lámpa egyedi. A kábelen található billenőkapcsolóval felszerelt - ideális ablakpárkányokra, polcokra és éjjeliszekrényekre

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Anneli hajlítható fali olvasólámpa LED-del
18 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Gardenlight Kreta LED asztali lámpa akkuval 26,5cm
16 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vászon fali lámpa Mikola LED olvasókarral
166 367 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
KOLARZ Centro falil., Ø 54 cm, dekor antik s. réz
166 610 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Prandina Fez S1 függő lámpa réz polírozott
435 263 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Textil függő lámpa Hermina, 5-izzós
37 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Wilma ösvény lámpa
97 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Louis Poulsen Keglen lámpa láb 3.000K fehér
194 647 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Rotaliana Collide H3 mennyezeti lámpa 3000K bronz
326 473 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Foscarini Filo LED álló lámpa, Amethyst Queen
288 139 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Foscarini Bit 5 falilámpa üvegből, narancssárga
126 252 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
UMAGE Asteria MicroV2 lámpa szabályozható fekete
50 564 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
New Works Kizu Kizu kis asztali lámpa Rosso Levanto
135 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben