Newport talapzati lámpa


8 990 Ft
  • Raktáron

Az antik klasszikus megjelenéssel és modern energiatakarékos fényforrással a Newport stílusos és a fényerő révén nagyobb biztonságot nyújt a kültéren.

EAN: 4004353057885

Gyártó: Brilliant

Termékleírás

Az antik klasszikus megjelenéssel és modern energiatakarékos fényforrással a Newport stílusos és a fényerő révén nagyobb biztonságot nyújt a kültéren.

Oszloplámpák

Az oszloplámpák alkatéziséhez szükséges weboldal a kültéri lámpák kategóriájába tartozik, és kifejezetten azok számára készült, akik figyelmet fordítanak az otthonuk kültéri megjelenésére. Az oszloplámpák kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a kerted vagy udvarod elegánsabbá, biztonságosabbá és hangulatosabbá váljon. Az oszloplámpák alkatéziséhez használatos weboldalunkon számos fontos tudnivalót találsz az oszloplámpák típusairól, méreteiről, anyagairól, stílusairól és működésükről. Az általunk kínált termékeket különböző típusokba osztjuk, amelyeket alaposan áttekintünk, így mindenki megtalálhatja az otthonához és ízléséhez leginkább illő oszloplámpát. Kínálatunkban találhatók eltérő magasságú, dizájnú és anyagokból készült oszloplámpák, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Az oszloplámpák nem csak díszítő, hanem funkcionális célt is szolgálnak, hiszen a megfelelően kiválasztott lámpák biztonságot és kényelmet biztosítanak az ingatlan körüli területen. Az oszloplámpák alkatéziséhez hasznos információkat is kínálunk a világítási lehetőségekről, így lehetővé tesszük, hogy a vásárlók megtalálják azt a típust, amely az adott területhez leginkább illik. Az oszloplámpák lehetővé teszik a megfelelő fényt és hangulatot a kertbe, udvarra, tájba és épületsorhoz. Az oszloplámpák alkatéziséhez szükséges weboldalunkon megtalálja a legjobb oszloplámpákat, amelyek divatosak, minőségesek és megbízhatók. Nálunk megtalálhatja a leginkább keresett márkákat és modellválasztékot is. Ha szeretné az otthonát új külsővel ellátni és barátságosabb, biztonságosabb és elegánsabb környezetet teremteni, feltétlenül nézzen szét weboldalunkon!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Candela lábazati lámpa, 50 cm, érzékelő nélkül Candela lábazati lámpa, 50 cm, érzékelő nélkül

A Candela lábazati lámpa meglehetősen visszafogott, modern kialakításával nyűgöz le. Alumíniumból készült, harmonikus matt fekete fényezéssel. Vonzó akcentusvilágítást biztosít a teraszon vagy a kertben.

A boltba
Whitney talapzatlámpa, rozsdaszínű Whitney talapzatlámpa, rozsdaszínű

A rozsdabarna Whitney talpazatú lámpa a gondosan megmunkált fémkeretével hangulatos és biztonságos világítást biztosít kültéri területeken. IP44-es védettséggel rendelkezik.

A boltba
5100 nemesacél lábazati lámpa 5100 nemesacél lábazati lámpa

Az 5100-as alaplámpatest nagy teljesítményű fényforrással szerelhető fel, és így hatékony fényforrássá válik a kültéren. Az alap rozsdamentes acélból készült, az opálüveg szórófej egyenletesen és káprázásmentesen sugározza a fényt.

A boltba
Modern LED szegélylábazati fény Leya Modern LED szegélylábazati fény Leya

Alaplámpatestként a Leya közvetett fényt biztosít, és számos modern kialakítású környezetbe illik

A boltba
Lucande Serenella LED talapzati lámpa Lucande Serenella LED talapzati lámpa

A Serenella LED alaplámpatest szokatlan formája tökéletesen alkalmas oszlopokra vagy falakra történő felszerelésre. Sötétszürke, öntött alumíniumból készült, kocka alakú, opálfehér diffúzor köré épített lámpa. A beépített LED-ek lágyan, meleg fehér színben ragyogják be a környezetet

A boltba
Paulo 40 talapzati lámpa, foglalat nélkül Paulo 40 talapzati lámpa, foglalat nélkül

A Paulo különlegessége a szögletes, nagyon modernnek tűnő forma. Ezenkívül a rozsdamentes acélkeretbe minden oldalról opálüveg-üveglapokat helyeztek, amelyek kellemesen vakításmentes fényt biztosítanak.

A boltba
Muffin lámpa bázis lámpa, 55,9 cm, barázdált ernyő Muffin lámpa bázis lámpa, 55,9 cm, barázdált ernyő

A Muffin egy alaplámpatest, amely fehér műanyagból készült, barázdált árnyékolójával hívja fel magára a figyelmet. E27 izzókkal felszerelhető, akár 20 W-os izzókkal, energiatakarékosan, fényesen és vakításmentesen világítja meg a kültéri területet.

A boltba
Fehér, opál üveggel ellátott szegélyléc Fehér, opál üveggel ellátott szegélyléc

Kiváló minőségű alaplámpa opálüvegből készült gömbgömbökkel, design és minőség Made in Germany IP44 védelmi osztály 4001013 számú alapra vagy földdarabra történő szereléshez A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója nagy hagyományokra tekinthet vissza - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, a cég pedig az 1950-es években lépett be a lámpatestek gyártásába.

A boltba
R224 foglalatvilágítás, zöld R224 foglalatvilágítás, zöld

A dekoratív R224 alaplámpatest nagy fehér gömböt tartalmaz, amely alumínium talapzaton helyezkedik el. A polikarbonát gömb vonzó megvilágítást biztosít a kültéren.

A boltba
Gemini 502-750 fekete talapzati lámpa Gemini 502-750 fekete talapzati lámpa

Az időtlen formatervezésű Gemini optimálisan megvilágítja az utakat és a telekhatárokat, és hozzájárul a nagyobb biztonsághoz a kültéri területeken.

A boltba
1157LED LED talapzati lámpa, alumínium, 3000 K 1157LED LED talapzati lámpa, alumínium, 3000 K

Az 1157LED LED-es alaplámpatest különösen alkalmas a felhajtó vagy a bejárati terület megvilágítására. A lámpatest időjárásálló öntött alumíniumból és rézből készült, és az IP43-as védettségi osztálynak köszönhetően gond nélkül használható kültéren. Az opálüvegnek köszönhetően a meleg fehér fényt vakításmentesen sugározza a környezetbe.

A boltba
Lindby Abilum lámpa, s.szürke, 50 cm Lindby Abilum lámpa, s.szürke, 50 cm

Az Abilum alaplámpatest tömör alumíniumból készült, és műanyagból készült átlátszó árnyékolóval rendelkezik. Az IP44-es védettségnek köszönhetően az Abilum nagyon jól használható kültéri használatra, és beépített mozgásérzékelővel is rendelkezik.

A boltba
Lindby Tabyn bázislámpa, kerek, s.szürke Lindby Tabyn bázislámpa, kerek, s.szürke

A Tabyn alaplámpatest egyszerű és modern kialakítású, amely tökéletesen illeszkedik a különböző környezetekbe. A váz sötétszürke alumíniumból készült, és egy műanyagból készült, hengeres, opálfehér lámpaernyő egészíti ki.

A boltba
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3.000K 20cm bronz WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3.000K 20cm bronz

A modern Palos Carré 1.0 LED-es alaplámpatest egy alumínium testből, szerelőlemezből és egy oldalra kinyúló fejből áll, amelyek mindegyike lapos kocka alakú. A fej alsó része melegfehér LED-ekkel van felszerelve.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarokat nem tartalmazza)

A boltba
Boston talapzati lámpa aljzatokkal Boston talapzati lámpa aljzatokkal

A Boston alaplámpatest modern és időtlen dizájnnal rendelkezik, és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Antracit színű bevonattal és füstszínű műanyag árnyékolóval rendelkezik, így a használandó fényforrás látható marad, és minden oldalról egyenletesen sugározza a fényt. Különlegesség: a talapzaton két beépített 230 V-os kültéri aljzat található. A csatlakoztatott aljzatok maximális terhelhetősége:

A boltba
Maytoni Willis talapzati lámpa, szürke Maytoni Willis talapzati lámpa, szürke

A Willis talpas lámpatest modern kialakítású. A készülékház alumíniumból készült, és az IP54-es védettségnek köszönhetően védett a por és a fröccsenő víz ellen. A fehér akrilból készült kerek árnyékolóval a kültéri terület jól megvilágítható

A boltba
Paulmann Timba lábazati lámpa fával, magasság 60 cm Paulmann Timba lábazati lámpa fával, magasság 60 cm

A Timba alaplámpatest fából és sötét fémből készült, és egy modern, egyenes vonalú lámpatest formája van. Egyenként vagy több lámpatestként elrendezve megvilágítja és díszíti a teraszokat vagy az utak szélét.

A boltba
Hornbaek bázis lámpa, fekete Hornbaek bázis lámpa, fekete

A Hornbaek talpas lámpatest modern dizájnjával tetszik: tartós, rozsdamentes 304-es acélból készült. A behelyezett lámpa fényét az átlátszó lámpatest körös-körül kibocsátja, és biztonságos megvilágítást biztosít pl. ágyszéleken, lépcsőkön, falakon és sok más helyen.

A boltba
Louis Poulsen AJ Garden talapzat 50 láb/ad 840 Louis Poulsen AJ Garden talapzat 50 láb/ad 840

Fekete AJ Garden LED alaplámpatest alaplappal és adapterrelAz AJ Garden LED alaplámpatest robusztus alumíniumból, rozsdamentes acélból és polikarbonátból készült. Az IP65-ös védelmi osztálynak köszönhetően rugalmasan használható kültéren. Árnyékolt, vakításmentes, közvetlen fényt bocsát ki a talaj felé. A lámpafej rögzített, az árnyékoló belseje pedig fehérre van festve, így a fény kellemesen tükröződik.

A boltba
Lindby Statius állólámpa rozsdamentes acél opálos Lindby Statius állólámpa rozsdamentes acél opálos

A Statius alaplámpa rozsdamentes acélból készült, és opálszínű szórófejjel rendelkezik. E27-es izzókkal van felszerelve, és IP44-es védettséggel rendelkezik.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Randi LED fali lámpa, fehér
17 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
7 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cone lámpaernyő 18 cm magas, bézs/arany
18 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Venus LED kültéri fali lámpa
74 674 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Artemide Ippolito 45 LED állólámpa
423 762 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lángbetét Rovio III dekorációs lámpához
119 741 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dyberg Larsen DL20 fali lámpa fém 20 cm fekete
36 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sínes reflektor Mova S Volare GU10, fehér
55 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Designer függő lámpa Mirage SP, fehér
352 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Jevanna textil fali lámpa, fekete
15 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DANIEL KLEIN Premium DK12357-3
33 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARSET Dipping Light asztali borostyán/grafit
133 379 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm fekete
204 019 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lógó világítás Surfleet bambusz-vászon-búra
24 770 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben