NOTARIS L - Kültéri fali lámpa, fekete színben


276 990 Ft
  • Raktáron

A Notaris egy időtlen klasszikus, antik megjelenésű.

EAN: 8714732127745

Gyártó: K.S. Verlichting

Termékleírás

A NOTARIS L - Kültéri fali lámpa, fekete színben tökéletes választás, ha stílusos és modern megvilágítást szeretnél teremteni otthonod kültéri területein. Ez a lenyűgöző lámpa az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálja.

A NOTARIS L minimalista dizájnja és fekete színe kiemeli és fokozza az épület vagy kert architektúráját. Különleges szépséget kölcsönöz neki, miközben a környezetbe harmonikusan illeszkedik. A letisztult forma és a fekete szín időtlen eleganciát sugároz, ezáltal a lámpatest minden környezetben kitűnik.

A lámpa kiváló minőségű alumíniumból készült, így a tartósságon és a hosszú élettartamon kívül ellenáll az időjárási viszontagságoknak, például az esőnek vagy a hófúvásnak. Ezért bátran telepíthető kültéri helyszínekre is, például teraszra, erkélyre, kertbe vagy bejárat elé.

A NOTARIS L-lámpa LED technológiával működik, amely sokkal energiatakarékosabb és tartósabb, mint a hagyományos izzók. A beépített LED lámpák igen erős fényt bocsátanak ki, így este is kitűnő megvilágítást nyújtanak, lehetővé téve, hogy kiemelje az épület vagy a kert szépségét.

A lámpa könnyen telepíthető és kezelhető. A mellékelt szerelési készlet segítségével könnyedén felszerelhető bármely falfelületre. A lámpatestet praktikus kapcsolóval és állítható irányú fényárammal látták el, így kényelmesen beállíthatja és irányíthatja a fényt.

A NOTARIS L - Kültéri fali lámpa fekete színben minden szempontból megfelel a legmagasabb igényeknek, hiszen elegáns megjelenése és kifinomult technológiája tökéletes módja annak, hogy otthonod külső területeinek a megfelelő megvilágítást biztosítsa. Vásárold meg most és tedd otthonodat még szebbé és barátságosabbá!

A Notaris egy időtlen klasszikus, antik megjelenésű.

Kültéri fali lámpák

A kültéri fali lámpák alkatézise egy olyan speciális weboldal, amely különös figyelmet szentel a kültéri fali lámpák elemeinek és összetevőinek. A weboldal hozzáférhető a Kültéri lámpák kategóriájában, és segít az érdeklődőknek a kültéri fali lámpáik karbantartásában és javításában. A weboldal alapkoncepciója, hogy mindenki számára hozzáférhetővé váljanak a kültéri lámpák alkatrészeinek információi. Ennek érdekében, a weboldal egy része a hozzáférhető eszközökből és összetevőkből áll, amelyek az általános ismereteket adnak a kültéri fali lámpák elkészítéséről, és a különböző alkatrészek felépítéséről és működéséről. A weboldal egyedi kialakítása megerősíti az érdeklődők szeme előtt a kültéri fali lámpák összetevőinek fontosságát. A felhasználóbarát felület segíti a látogatókat abban, hogy könnyedén megtalálják a szükséges alkatrészeket, amelyekre szükségük van, és megtudják azok felépítését és működési elvét. A weboldal olyan fontos összetevőket tartalmaz, mint a kültéri fali lámpák izzói, a lámpa kialakítása, színe és formája. Részletes részletek találhatók az egyes elemekről, a bevásárlási tudnivalókról, a karbantartási utasításokról, a javításról és az után gyártásról. A weboldalnak számos bónuszeleme van, amelyek szerint sok hasznos információ található a kültéri fali lámpák alkatéziséhez. A weboldalon található ajánlások segítenek a látogatóknak abban, hogy megtalálják a legmegfelelőbb minőségi alkatrészeket, amelyekkel javítani tudják a saját vagy mások kültéri lámpáit. Ez az innovatív kültéri lámpák alkatéziséhez készült weboldal tartalmazza az összes fontos információt, amelyre az érdeklődőknek, a lámpák karbantartásában és javításában, szükségük lehet. A weboldal, az egyszerűsége és praktikus megközelítése miatt, a kültéri lámpák szerelmeseinek ajánlott alapkincse lehet az alkatrészek felépítésével és karbantartásával kapcsolatban.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Kültéri fali lámpa Modena Round, kerek szürke Kültéri fali lámpa Modena Round, kerek szürke

A Modena Round modern hangsúlyt ad a kültéri területeken.

A boltba
LED kültéri fali lámpa Foggia, 2 izzós LED kültéri fali lámpa Foggia, 2 izzós

A Foggia LED-es kültéri fali lámpatest a lekerekített, opálfehér árnyékolónak köszönhetően, amelybe melegfehér LED-ek vannak beépítve, mindenütt világos, hangulatos fényt sugároz, amely például a bejárati területet átfogóan megvilágítja.

A boltba
LEDS-C4 Afrodita kültéri fali lámpa, fel/le, fehér LEDS-C4 Afrodita kültéri fali lámpa, fel/le, fehér

Az Afrodita LED kültéri fali lámpatest kompakt formája sokféleképpen használható modern homlokzati kialakítással kombinálva. - Részben homokfúvott üvegből készült diffúzor - EKG mellékelve - Védelmi osztály IP65

A boltba
LED kültéri spot Beatrix s.szürke színben LED kültéri spot Beatrix s.szürke színben

A Beatrix LED-es kültéri fali lámpa spotlámpa formájú, és talapzatra is szerelhető. A fej elforgatható, ha a csavart előzetesen kicsit meglazítjuk, majd később újra meghúzzuk

A boltba
Lucande Ilirian LED kültéri fali lámpa alu Lucande Ilirian LED kültéri fali lámpa alu

Az Ilirian kültéri fali lámpa egyszerű, elegáns dizájnnal győz meg. A keret alumíniumból készült, belül pedig egy téglalap alakú, szaténozott műanyagból készült doboz található, amely szóróként szolgál az egyenletes megvilágítás érdekében. A lámpatest nagy teljesítményű LED-del van felszerelve, amely meleg fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Lucande LED kültéri fali lámpa Lengo, 25 cm, grafitszürke, 1-lámpás. Lucande LED kültéri fali lámpa Lengo, 25 cm, grafitszürke, 1-lámpás.

A Lengo LED-es kültéri fali lámpa modern dizájnnal és funkcióorientált kialakítással rendelkezik. A gyengéden lefelé irányuló fénykibocsátásnak köszönhetően a fal stílusosan megvilágított. Védelmi osztálya jó védelmet nyújt a lámpatestnek az időjárás ellen, így ideális kültéri használatra.

A boltba
Lucande Kalisa kültéri fali lámpa, szögletes, E27 Lucande Kalisa kültéri fali lámpa, szögletes, E27

A stílusos Kalisa kültéri fali lámpa sötétszürke alumínium házból és műanyagból készült szórófejből áll. Tökéletesen alkalmas a modern kialakítású kültéri területek megvilágítására.

A boltba
Hullámos LED kültéri fali lámpa Jirka Hullámos LED kültéri fali lámpa Jirka

A Jirka alumínium lámpatest egy kültéri használatra szánt fali lámpatest. Állandóan beépített LED-ekkel van felszerelve.

A boltba
Lindby LED kültéri fali lámpa Abby, szenzoros, IP65, sötétszürke Lindby LED kültéri fali lámpa Abby, szenzoros, IP65, sötétszürke

Az Abby LED kültéri fali lámpa lefelé irányuló fényt biztosít. A műanyag ház tengervízálló. IK06.

A boltba
Djori nemesacél kültéri falilámpa, érzékelő Djori nemesacél kültéri falilámpa, érzékelő

A Djori kültéri fali lámpa nagyon vonzó, és hengeres, tiszta megjelenésű ernyővel rendelkezik. Kiváló kiegészítője számos kültéri területnek. Beépített mozgásérzékelő: A fény időtartama 10 másodperctől 4 percig állítható, állítható hatótávolság max. 8 méter, érzékelési szög 90 fok

A boltba
LED r.acélból kültéri falilámpa Lanea ferde érz. LED r.acélból kültéri falilámpa Lanea ferde érz.

A Lanea egy stílusos, modern világítási tárgyat képvisel kültéri használatra, amely magas energiahatékonysággal is képes inspirálni, és meleg fehéren világít. Mozgásérzékelőt tartalmaz

A boltba
Kültéri fali lámpa Saiph, E27, fekete Kültéri fali lámpa Saiph, E27, fekete

A Saiph kültéri fali lámpát lefelé néző lámpának tervezték. Fekete öntött alumínium házból és átlátszó burkolatból áll, így az E27-es izzó (exkluzív) az oldalán keresztül látható. - Védettségi osztály: IP23 (védett kültérre alkalmas)

A boltba
Sandown - sokoldalú kültéri fali lámpa Sandown - sokoldalú kültéri fali lámpa

Az öntött alumíniumból készült fekete Sandown kültéri fali lámpa átlátszó, akrilból készült ernyővel lett ellátva, ezért dekoratív izzóval különösen szépen mutat. Védelmi osztály IP44

A boltba
LED kültéri fali lámpa Orwell LED kültéri fali lámpa Orwell

Az Orwell LED-es kültéri fali lámpatest robusztus, öntött alumíniumból készült kivitelezésével nyűgöz le. Az opálos diffúzor polikarbonátból készült, és minden irányba vakítás nélkül bocsátja ki a fényt. Ideális házbejárati világításként. - Védelmi osztály IP54

A boltba
LED kültéri fali lámpa Fred XL IK10 fehér LED kültéri fali lámpa Fred XL IK10 fehér

A Fred XL LED-es kültéri fali lámpatest kiválóan védett a szél és az időjárás, valamint a mechanikai igénybevétel hatásaival szemben. Polikarbonát keretből és matt ABS műanyag diffúzorból áll, benne LED-ekkel.

A boltba
LED fali lámpa 0277 antracit LED fali lámpa 0277 antracit

Az öntött alumíniumból készült 0277-es hengeres LED-fali lámpatest kültéri használatra alkalmas az IP54-es védelmi osztály szerint. Az opálos diffúzor egyenletesen sugározza körbe a meleg fehér LED fényt. Tartalmazza a szerelőlemezt. - túlfeszültség elleni védelemmel - kívülről dimmelhető

A boltba
LED kültéri fali lámpa Bitonto 2 izzós antracit LED kültéri fali lámpa Bitonto 2 izzós antracit

A Bitonto LED-es kültéri fali lámpa különösen jó minőségű anyagválasztással győz meg. A lakkozott alumíniumház az üveggömböt körülvevő alapkeretet alkotja.

A boltba
Paulmann Trian kültéri falilámpa GU10 igazítható Paulmann Trian kültéri falilámpa GU10 igazítható

Az antracit színű Trian kültéri fali lámpa alumíniumból készült, és egy orientálható, kúp alakú fejjel rendelkezik, amelybe GU10 lámpa (nem tartozék) illeszthető. Tenger közelében történő használatra alkalmas.

A boltba
FALI KERTILÁMPA INOX 8261 K1 FALI KERTILÁMPA INOX 8261 K1

A FALI KERTILÁMPA INOX 8261 K1 egy modern és stílusos megoldás otthona külső világításához. Az elegáns inox anyagának köszönhetően időtlen és strapabíró kialakítással rendelkezik, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. A kertilámpa kifinomult designja nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionális is. Az erős fényforrásnak köszönhetően hatékonyan világítja be kertjét, teraszát vagy akár utcai

A boltba
Lámpa Sorrento 8126 LED 8w Kg1 Lámpa Sorrento 8126 LED 8w Kg1

A Lámpa Sorrento 8126 LED 8W egy elegáns és modern kialakítású mennyezeti lámpa, mely tökéletes választás lehet otthoni vagy irodai használatra egyaránt. A 8 watt-os LED fényforrásnak köszönhetően energiatakarékos és hosszú élettartamú megoldást biztosít, mely kellemes és egyenletes fényt szolgáltat. A lámpa rozsdamentes acélból készült külső része és üveg borítása elegáns megjelenést kölcsönöz bármely

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Randi LED fali lámpa, fehér
17 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
7 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cone lámpaernyő 18 cm magas, bézs/arany
18 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Venus LED kültéri fali lámpa
74 674 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Artemide Ippolito 45 LED állólámpa
423 762 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lángbetét Rovio III dekorációs lámpához
119 741 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dyberg Larsen DL20 fali lámpa fém 20 cm fekete
36 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sínes reflektor Mova S Volare GU10, fehér
55 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Designer függő lámpa Mirage SP, fehér
352 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Jevanna textil fali lámpa, fekete
15 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DANIEL KLEIN Premium DK12357-3
33 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARSET Dipping Light asztali borostyán/grafit
133 379 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm fekete
204 019 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lógó világítás Surfleet bambusz-vászon-búra
24 770 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben