Paulmann Base beép. spot 10-es készlet vas


18 990 Ft
  • Raktáron

A Base süllyesztett lámpatest praktikus 10 darabos szettben kapható, amely nagy területeket is könnyedén megvilágít. A reflektorok robusztus fémből készülnek, és a fény ideális beállítása érdekében elforgathatók. A fényforrást a felhasználó választhatja ki, különösen alkalmasak erre az energiatakarékos LED-ek.

EAN: 4000870933992

Gyártó: Paulmann

Termékleírás

A Base süllyesztett lámpatest praktikus 10 darabos szettben kapható, amely nagy területeket is könnyedén megvilágít. A reflektorok robusztus fémből készülnek, és a fény ideális beállítása érdekében elforgathatók. A fényforrást a felhasználó választhatja ki, különösen alkalmasak erre az energiatakarékos LED-ek.

Beépíthető spot lámpák

A beépíthető spot lámpák egy nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy a belső térünkben kialakítsuk a megfelelő hangulatot és világítást. A beépíthető spot lámpák kategóriája rendkívül sokoldalú, így könnyen megtalálhatjuk azokat a lámpákat, amelyek megfelelnek az igényeinknek és stílusunknak. A beépíthető spot lámpák rendkívül vékonyak, így kiválóan alkalmasak az alsó mennyezetre vagy az emelkedő mennyezetre is. A helyes kialakítással és elhelyezéssel az ilyen lámpák segítségével kialakítható a kívánt fényerősség és irányítás. A beépített spot lámpák lehetővé teszik az egy vagy több fényerősség közötti választást, ami nagyon hozzájárul a kívánt hangulat megteremtésében. Az intelligens irányítási lehetőségekkel és az energiatakarékos tulajdonságokkal pedig tovább növelhető a hasznosságuk. A beépíthető spot lámpák nagy előnye, hogy integrálhatók a mennyezetbe, így nem jelentenek semmilyen káros hatást az előtérre vagy az adott témára. A megfelelő időzítéssel pedig lehetővé válik a lámpák automatikus be- és kikapcsolása, ami kényelmes és energiatakarékos megoldás is egyben. A beépíthető spot lámpák rendkívül jól illeszkednek a modern és a klasszikus belső terekbe is. A kiválasztásuknál azonban figyelembe kell venni az adott helyiség stílusát és a többi megvilágítási elemet is. Minden esetben ajánlott szakember segítségét kérni a beépítési és a rendszer kialakításában. Összefoglalva, a beépíthető spot lámpák nagyon praktikus és divatos megoldást jelentenek a belső tér szakszerű megvilágítására. Azonban, az optimális eredmény elérése érdekében fontos, hogy helyesen tervezzük meg az elhelyezésüket és a fényerősségüket, melyek egyszerre fényesítik és kényelmessé teszik az adott teret.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Prios LED-es süllyesztett lámpa Cadance, fehér, 11,5 cm, Prios LED-es süllyesztett lámpa Cadance, fehér, 11,5 cm,

A Cadance süllyesztett LED-es lámpa egyszerű és időtlen megjelenésű, a fény színe pedig a beszerelés előtt egy DIP-kapcsolóval állítható. A lámpa kívülről is tompítható, és az IP44-es védettségnek köszönhetően fürdőszobákban és általában nedves helyiségekben is használható.

A boltba
LED süllyesztett reflektor Attach One, matt nikkel, IP65 LED süllyesztett reflektor Attach One, matt nikkel, IP65

Az IP65 védettségi besorolásnak köszönhetően az Attach One LED-es süllyesztett lámpa tökéletes fényforrás a zuhanyzó területén. További előnyei: alacsony, mindössze 3 cm-es beépítési mélység, a működéshez nincs szükség transzformátorra.

A boltba
LED süllyesztett reflektor Attach One, fehér, IP65 LED süllyesztett reflektor Attach One, fehér, IP65

Az IP65 védettségnek köszönhetően az Attach One LED-es süllyesztett lámpa tökéletes fényforrás a zuhanyzó területén. További előnyei: alacsony, mindössze 3 cm-es beépítési mélység, a működéshez nincs szükség transzformátorra.

A boltba
Krómozott LED süllyesztett reflektor Zuhanyzó, IP65 Krómozott LED süllyesztett reflektor Zuhanyzó, IP65

Az IP65 védettségnek köszönhetően a zuhanyzósüllyesztett LED-es lámpa tökéletes fényforrás a zuhanyzó területén. További előnyei: alacsony, mindössze 3 cm-es beépítési mélység, a működéshez nincs szükség transzformátorra.

A boltba
BEGA Accenta falba beép. szögl. gyűrű acél 315lm BEGA Accenta falba beép. szögl. gyűrű acél 315lm

Az Accenta LED-es süllyesztett lámpatest egyszerű, négyzet alakú, oldalt körbefutó gyűrűvel, magán- és közterületeken egyaránt használható. A diffúzor biztonsági üvegből készült, és fémház veszi körül. A LED-ek meleg fehér fényt biztosítanak, amely kellemes tájékozódási világításként szolgál a lépcsőkön és folyosókon. - A szállítás tartalmazza az üreg dobozát

A boltba
Egger Riga Zooom LED beép. spot kerek fek. 2 700K Egger Riga Zooom LED beép. spot kerek fek. 2 700K

A Riga Zooom LED-es süllyesztett reflektor 30 °-ig bármilyen irányba elforgatható. Ezenkívül az üveglencse fejénél a sugárzás szöge változtatható, így ez a lámpatest maximális rugalmasságot kínál. A fényerő külső fényerőszabályzóval is állítható. A LED-ek egyszerre erősek és energiatakarékosak.

A boltba
KOLARZ Milord szögl. beép. lámpa KOLARZ Milord szögl. beép. lámpa

Vonzó Milord süllyesztett lámpatest krómozott kivitelben Sokoldalú süllyesztett lámpatest finom fémszerkezettel. A Milord szögletes, gyönyörűen díszített fémkerettel, modern krómozott megjelenéssel számos helyiségbe és enteriőrbe integrálható. A süllyesztett lámpatest nemcsak egyedül, hanem különösen másokkal kombinálva is nagyon szépen mutat, és célzott megvilágítást biztosít

A boltba
Paulmann Spot Nova kerek, forg./szab., alu. Paulmann Spot Nova kerek, forg./szab., alu.

A Nova süllyesztett lámpatest alumíniumból készült kerek LED mennyezeti spot, cserélhető LED fényforrással. Az 50°-os elforgatási tartománynak köszönhetően optimális megvilágítás érhető el a helyiségben, amely 3 fokozatban tompítható. A reflektor könnyen felszerelhető a rögzítő rugókkal

A boltba
Paulmann Cole LED-spot, aranyfeh., 3 db-os készl. Paulmann Cole LED-spot, aranyfeh., 3 db-os készl.

A három Cole LED-es süllyesztett spotlámpa meleg fényhangulatot visz a szoba hangulatába, és nagyon gazdaságos a használata. Ezek a mennyezeti spotlámpák jól megvilágítják a nappalit, az előszobát vagy a fürdőszobát, és szinte bármilyen stílusú berendezésbe integrálhatók. - hagyományos fali kapcsolóval fényerőszabályozható

A boltba
Paulmann LED panel Veluna 3 000K kör 12,5cm Paulmann LED panel Veluna 3 000K kör 12,5cm

A Veluna süllyesztett panel kerek formájú, és szinte zökkenőmentesen illeszkedik a mennyezetbe vagy a falba. Az állítható szorítórugókkal a Veluna a meglévő és az új szerelőnyílásokba is beilleszthető, és az IP44-es fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható.

A boltba
Kisfeszültségű beép. spot, alumínium/fekete Kisfeszültségű beép. spot, alumínium/fekete

Diszkrét LV süllyesztett spotlámpa alumínium/fekete színben Ez a süllyesztett mennyezeti spotlámpa számos célra használható, és nemes megjelenésű, alumínium megjelenésű. A fekete és az alumínium kombinációja különösen szép, hatékony kontrasztot biztosít, és a reflektort stílusos lámpatestté teszi. Természetesen a reflektorfény rugalmasan igazítható. Szerelésre vonatkozó megjegyzések: 7,8 cm átmérőjű,

A boltba
Paulmann Calla forgat. dim Ø9cm 1x5,2W 840 fehér Paulmann Calla forgat. dim Ø9cm 1x5,2W 840 fehér

A Calla kerek LED-es süllyesztett spot Calla alkalmas mennyezeti beépítésre lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben. Sugárzásálló kialakításának köszönhetően kültéri és párás helyiségekben is használható. A süllyesztett spotlámpa forgatható, fényerőszabályozó és univerzális fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Paulmann LED panel Areo 3 000K kerek króm 11,8 cm Paulmann LED panel Areo 3 000K kerek króm 11,8 cm

Az Areo süllyesztett panel kerek formájú, és szinte zökkenőmentesen illeszkedik a mennyezetbe vagy a falba. Meleg, nagy felületű, egyenletesen sugárzó fényt biztosít. Az állítható szorítórugóknak köszönhetően az Areo a meglévő és az új szerelőnyílásokba is beilleszthető, és az IP44-es fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható.

A boltba
Paulmann Gil LED LED beép. fekete matt/arany Paulmann Gil LED LED beép. fekete matt/arany

A Gil kétszínű LED-es süllyesztett lámpatest nagyon dekoratívan mutat bármely helyiségben, a LED-ek lágy fényt bocsátanak ki, és így sugárzóan szép hangsúlyokat adnak. Három fokozatban szabályozható normál fénykapcsolóval: 1 x kapcsoló: 100 %, 2 x kapcsoló 50 %, 3 x kapcsoló 25 %. IP44-es védettséggel, fürdőszobákba is alkalmas. - LED-ek cserélhetők (szakcég által) - alacsony beépítési mélység - végtelenül

A boltba
LED menny. beép. lámpa Ade T280 - 17,5 cm x 11 cm LED menny. beép. lámpa Ade T280 - 17,5 cm x 11 cm

Az Ade LED-es mennyezeti süllyesztett lámpatest könnyen felszerelhető a mennyezetre. Mivel bármilyen színűre festhető, szinte bármilyen mennyezethez illeszkedik, és nagyon kis helyet foglal. A lámpatestbe épített LED-ek meleg fehér, kellemes fényt biztosítanak, és a hozzá tartozó tápegység már a csomagban található

A boltba
Paulmann Areo Panel dimtowarm szögl. fekete 17,5cm Paulmann Areo Panel dimtowarm szögl. fekete 17,5cm

Az Areo LED süllyesztett panel szögletes formájú, és szinte zökkenőmentesen illeszkedik a mennyezetbe vagy a falba. A meleg, síkbeli fény egyenletes eloszlást biztosít. Az állítható szorítórugóknak köszönhetően az Areo a meglévő és az új szerelőnyílásokba is beilleszthető, és az IP44-es fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható. A dim-to-warm funkció lehetővé

A boltba
Acrux 90 LED-es süllyesztett lámpa, fehér, Ø 11,3 cm Acrux 90 LED-es süllyesztett lámpa, fehér, Ø 11,3 cm

Az Acrux LED-es mennyezeti süllyesztett lámpatest egy kerek, időtálló lámpatest, amelyet az jellemez, hogy a fényhőmérsékletet a felszerelés előtt egy kapcsoló segítségével szabályozni tudja, így rugalmasan használható. Fehér műanyagból készült, és egy ezüstszínű borítással rendelkezik, amely könnyedén eltávolítható. Fázis- és szekcionált fényerőszabályzóval szabályozható.

A boltba
Philips Dive LED beépíthető spot IP65 kerek ezüst Philips Dive LED beépíthető spot IP65 kerek ezüst

A Dive kerek LED-es süllyesztett reflektor magas IP65 védettségi osztályú, így a fürdőszobában és a szabadban is használható. A beépített LED-ek melegfehér fényszínben világítanak, és számos LED-dimmerrel dimmelhetők is.

A boltba
Beépített spot Choice, alumínium, forgatható fehér Beépített spot Choice, alumínium, forgatható fehér

A beltéri használatra szánt Choice süllyesztett spotlámpa öntött alumíniumból készült, és egyszínűre van festve. Külön rendelhető GU10 izzó helyezhető be, és a spot 30 fokban dönthető a fény optimális irányítása érdekében. A foglalat és a csatlakozókészlet tartozék.

A boltba
BRUMBERG Adapt LED beépített downlight matt fekete BRUMBERG Adapt LED beépített downlight matt fekete

Az Adapt egy süllyesztett LED-es ledes downlight szett, amely egy kapcsolható LED-es vezérlőt tartalmaz, és szerszámok nélkül, laprugók segítségével szerelhető. 56 mm-es kivágásokhoz süllyesztett laprugókkal és 52-74 mm-es kivágásokhoz süllyesztett lábrugókkal (a gyors cseréhez mellékelve) szállítják, így maximális rugalmasságot kínál felújításokhoz és meglévő süllyesztett nyílásokhoz. - nem tompítható

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Sfera fali lámpa 1 izzós üveg/fekete
14 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Multifunction 25200117
75 090 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
LED lámpa Ideal fényerőszabályozóval, fekete
38 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Lumina Elle 1 LED állólámpa H 180cm 3,000K fehér
498 082 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Asztali lámpa LIBERTY
52 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
függőlámpa Norton, egy-izzós, Ø35 cm
36 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Luca fali lámpa, antik arany, scavo üveg
39 284 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
TISSOT PR 100 Chronograph T101.417.33.051.00
262 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben