Quitani Talon LED kép világítás fekete eloxált


188 990 Ft
  • Raktáron

Keskeny Talon LED-es képfény CCT és dimmelési funkcióval A Talon LED-es képfény nyilvános helyiségekben, például galériákban vagy múzeumokban használható. Alternatívaként a saját négy falába is felszerelhető, hogy fényképeket vagy festményeket mutasson be. A LED-es lámpa alumíniumból készült, és diszkrét fekete színezésével nyűgöz le, amelynek köszönhetően számos belső térbe könnyedén beilleszthető.

EAN: 4251911769821

Gyártó: quitani

Termékleírás

Keskeny Talon LED-es képfény CCT és dimmelési funkcióval A Talon LED-es képfény nyilvános helyiségekben, például galériákban vagy múzeumokban használható. Alternatívaként a saját négy falába is felszerelhető, hogy fényképeket vagy festményeket mutasson be. A LED-es lámpa alumíniumból készült, és diszkrét fekete színezésével nyűgöz le, amelynek köszönhetően számos belső térbe könnyedén beilleszthető. A felületet kézzel gondosan megmunkálták, és egyedi megjelenést kölcsönöz a fali lámpának. A képlámpa különleges fénypontja a beépített fényerőszabályozó és CCT funkció. A fényerő szabályozható, a fény színe pedig a távirányító segítségével a meleg fehértől az univerzális fehérig fokozatmentesen változtatható. Ez azt jelenti, hogy a műalkotások vagy dísztárgyak minden helyzetben tökéletesen kiemelhetők. A billenőcsuklónak köszönhetően a Talon dönthető is, így a fényszög egyedileg beállítható.

Képmegvilágító lámpák

A Képmegvilágító lámpák alkatéziséhez weboldal egy olyan online platform, amely a belső lámpák kategóriájába tartozó képmegvilágító lámpákhoz nyújt részletes leírásokat, információkat és útmutatókat. Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson az érdeklődőknek a megfelelő lámpaválasztásban, az alkatrészek ismeretében, valamint hasznos tippeket és trükköket kínáljon a lámpakészítéshez. Az oldalon megtalálható információk kiemelkedő fontossággal bírnak azok számára, akik egyedi és kreatív lámpákat szeretnének készíteni. Az alkatéziséhez kapcsolódó részletek széles választékát kínáljuk, beleértve a különböző típusú lámpatesteket, azok anyagait és méreteit. Ezáltal a látogatók könnyedén megtalálhatják az ideális alkatrészeket a projektjük számára. Az oldal rendkívül hasznos információkat nyújt azoknak, akik kíváncsiak a különféle fényforrásokra, valamint azok hatásaira. Az itt található leírások segítségével az érdeklődők megismerhetik a különböző lámpák által kibocsátott fény típusait, intenzitását és színét, így kiválaszthatják a legmegfelelőbbet az otthonuk vagy irodájuk különböző helyiségeihez. A weboldal továbbá részletes útmutatókat és videókat is kínál a képmegvilágító lámpák szereléséhez és telepítéséhez. Ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy magabiztosan és szakszerűen végezzék el a feladatot, még akkor is, ha kevés tapasztalattal rendelkeznek a témában. Az oldal vonzó és könnyen áttekinthető felületet biztosít a látogatók számára, amelyben könnyedén navigálhatnak a kategóriák között és megtalálhatják a számukra releváns információkat. Az interaktív képgaléria lehetőséget nyújt a termékek és az elkészült lámpák megtekintésére, hogy a látogatók inspirációt nyerhessenek a saját projektekhez. Végső soron a Képmegvilágító lámpák alkatéziséhez weboldal minőségi és részletes információkkal szolgál a belső lámpák kategóriájába tartozó képmegvilágító lámpákhoz. A célja, hogy segítse az érdeklődőket az optimális lámpák kiválasztásában, valamint hogy útmutatást nyújtson a képmegvilágító lámpák szereléséhez és telepítéséhez. Ezáltal a felhasználók magabiztosan és gyorsan végezhetik el ezeket a projekteket otthonukban vagy munkahelyükön.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Mailine LED képlámpa kapcsolóval, régi sárgaréz Mailine LED képlámpa kapcsolóval, régi sárgaréz

A Mailine LED-es fali lámpa ideális a képek megvilágításához. A fényképeket, festményeket és művészeti nyomatokat tökéletesen megvilágítja ez a lámpa. A kapcsoló közvetlenül a lámpán található, így a helyszínen is működtethető.

A boltba
Lucande Thibaud LED kép világítás, nikkel, 51,4 cm Lucande Thibaud LED kép világítás, nikkel, 51,4 cm

A Thibaud képfénnyel a képek vagy akár fényképek is nagyon könnyen kiemelhetők. A lámpatest hosszúkás árnyékolóval rendelkezik, amely energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, amelyek ennek ellenére világos, meleg fehér fényt biztosítanak. A lámpatest megjelenése redukált és modern, így a Thibaud különösen jól illeszkedik a modern szobakoncepciókba.

A boltba
Lucande Fehmke LED képlámpa, antik sárgaréz Lucande Fehmke LED képlámpa, antik sárgaréz

A modern Fehmke LED-es képvilágítás tökéletesen alkalmas egy kép vagy festmény fölé történő felszerelésre. Meleg fehér fénnyel világítja meg a műalkotást, és mindent a megfelelő fénybe helyez.

A boltba
Joely - antik hatású képlámpa Joely - antik hatású képlámpa

A Joely képlámpa antik megjelenésével és gyönyörű részleteivel nyűgöz le. Sok képet, fényképet és művészeti nyomatot helyez gyönyörűen a megfelelő fénybe.

A boltba
LED fali lámpa Rapallo, króm, IP44, 40 cm LED fali lámpa Rapallo, króm, IP44, 40 cm

A Rapallo egy klasszikusan filigrán LED-es kép- vagy tükörvilágító lámpatest. Visszafogott megjelenése miatt minden stílusú műalkotás kiváló kiegészítője. Az IP44-es védettségnek köszönhetően fürdőszobai használatra is alkalmas. A beépített LED-eknek köszönhetően világos megvilágítást biztosít meleg fehér fénnyel

A boltba
Hosszú képlámpa PICTURE sárgaréz polírozott Hosszú képlámpa PICTURE sárgaréz polírozott

A 80 cm hosszú Picture különösen alkalmas arra, hogy nagyméretű képeket helyezzen megfelelő megvilágításba, akár magánlakás nappalijaiban, akár bemutatótermekben.

A boltba
Aranyozott LED képlámpa Melle Aranyozott LED képlámpa Melle

A Melle LED-es képvilágítás fényével a falon lévő kedves fotók vagy képek is színpadra állíthatók. A szállítás tartalmazza a transzformátort.

A boltba
Klasszikus képlámpa Gustav antik sárgaréz 30 cm Klasszikus képlámpa Gustav antik sárgaréz 30 cm

A kiváló minőségű Gustav képlámpa teljes egészében sárgarézből készült, kézzel árnyékolt, régi sárgaréz bevonattal. Belül fehérre lakkozott, hogy tökéletes ragyogást biztosítson. Gömbcsuklóval az árnyékoló és a kar között. Osztrák kézzel készített

A boltba
Paulmann Beam Sixty LED képlámpa nikkel Paulmann Beam Sixty LED képlámpa nikkel

A Galeria LED-es képvilágító lámpa Beam Sixty kortárs dizájnjával minden modern életteret gazdagít, ugyanakkor melegfehér LED-fénnyel hangulatosan helyezi a festményeket a színpadra. - 1,050 lumen - 2,700 Kelvin

A boltba
Szabványos csíptethető reflektor GRIP, ezüst Szabványos csíptethető reflektor GRIP, ezüst

Robusztus, teljesen fémből készült, teljesen fém kijelzős reflektorlámpa, amely az állítható henger révén számos reflektorlámpához alkalmas

A boltba
Lindby Hidari képlámpa kapcsolóval, nikkel Lindby Hidari képlámpa kapcsolóval, nikkel

A Hidari fali lámpa acélból készült, és két fényforrással rendelkezik, amelyek a lekerekített, hosszú ernyőnek köszönhetően lefelé sugározzák fényüket. A Hidari ideálisan alkalmas képi világításként, és otthonosságot visz a szobába.

A boltba
Képlámpa Chawton, sárgaréz antik, 18,2 cm Képlámpa Chawton, sárgaréz antik, 18,2 cm

A Chawton képlámpa villacsuklóval van felszerelve, és a családi fotókat és kedvenc képeket egyenként helyezi megfelelő fénybe. Az Elstead Lighting tervezte.

A boltba
Képlámpa Chawton, fekete, 40,2 cm Képlámpa Chawton, fekete, 40,2 cm

A Chawton képlámpa villacsuklóval van felszerelve, és a családi fotókat és kedvenc képeket egyenként helyezi megfelelő fénybe. Az Elstead Lighting tervezte.

A boltba
Paulmann Mingo LED-es képvilágító lámpa 41,5 cm alumínium, nyírfa. Paulmann Mingo LED-es képvilágító lámpa 41,5 cm alumínium, nyírfa.

A Mingo egyenes vonalú LED-es képvilágító lámpa meleg fehér fényszínével minden képet megfelelő megvilágításba helyez. A fémből és műanyagból készült lámpatest a szaténozott burkolaton keresztül 120°-os szögben bocsátja ki a fényt lefelé. A lámpatest csuklóval van felszerelve, így a fénykúp igény szerint állítható.

A boltba
Paulmann Mingo LED képvilágító lámpa 41,5 cm fekete Paulmann Mingo LED képvilágító lámpa 41,5 cm fekete

A Mingo egyenes vonalú LED-es képvilágító lámpa meleg fehér fényszínével minden képet megfelelő megvilágításba helyez. A fémből és műanyagból készült lámpatest a szaténozott burkolaton keresztül 120°-os szögben bocsátja ki a fényt lefelé. A lámpatest csuklóval van felszerelve, így a fénykúp igény szerint állítható.

A boltba
Quitani LED-es képvilágító Tolu, fekete, 138 cm hosszúságú Quitani LED-es képvilágító Tolu, fekete, 138 cm hosszúságú

Ez a Tolu LED-es képvilágító lámpa minimalista kialakítású, és ideális fényképek, művészeti nyomatok és festmények megvilágítására. A lámpatest akár 90°-kal elforgatható a kép irányába. Elülső vagy hátsó él fázisú fényerőszabályozóval tompítható.

A boltba
Quitani Niara LED képlámpa CCT alu eloxált natúr Quitani Niara LED képlámpa CCT alu eloxált natúr

Dimmelhető Niara LED-es képvilágító lámpa CCT funkcióval A Niara képvilágító lámpa lenyűgöző karcsú kialakításával, és tökéletesen megadja a színpadképet bármilyen képnek vagy dísztárgynak. Kiváló minőségű alumíniumból, sárgarézből és akrilból készült. A felületet kézzel, gondosan megmunkálták. A képlámpa praktikus billenőcsuklóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a fény sugárzási szögének egyéni

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Sfera fali lámpa 1 izzós üveg/fekete
14 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Multifunction 25200117
75 090 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
LED lámpa Ideal fényerőszabályozóval, fekete
38 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Lumina Elle 1 LED állólámpa H 180cm 3,000K fehér
498 082 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Asztali lámpa LIBERTY
52 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
függőlámpa Norton, egy-izzós, Ø35 cm
36 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Luca fali lámpa, antik arany, scavo üveg
39 284 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
TISSOT PR 100 Chronograph T101.417.33.051.00
262 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben