Rotaliana Frame W4 falilámpa 3 000 K grafit


278 874 Ft
  • Raktáron

A két tervező, Dante Donegani és Giovanni Lauda által tervezett, extrudált alumíniumból készült Frame W4 LED-es fali lámpatest közvetett módon felfelé és közvetlenül lefelé is világít, hangulatos megvilágítást teremtve a környezetnek. Ideális nappalikba, hálószobákba és folyosókra.

Gyártó: Rotaliana

Termékleírás

A Rotaliana Frame W4 falilámpa egy elegáns és eredeti fényforrás, amely a modern és minimalista dizájn kedvelőinek készült. A lámpa kiváló minőségű grafit színű fém vázzal rendelkezik, amely biztosítja a tartósságot és a stabilitást.

A lámpa fényforrása egy kellemes meleg fehér fényt adó 3 000 K LED izzó, amely tökéletes hangulatot teremt bármely térben. A izzó energiatakarékos és hosszú élettartamú, így sokáig élvezhetjük a lámpa szépségét és funkcionalitását.

A W4 falilámpa hatékonyan befényezi a környezetét, és egyszerűen telepíthető. A váz megfordítható, lehetőséget adva a közvetlenül lefelé vagy felfelé mutató fénykibocsátásra is. A lámpa csiszolt üvege egyenletesen szórja a fényt, így kellemes és egyenletes világítást biztosít.

A Rotaliana Frame W4 falilámpa olyan lényeges elem, amely stílusosan feldobja otthona vagy irodája belső terét. Legyen szó hálószobáról, nappaliról, dolgozóról vagy étkezőről, ez a lámpa garantáltan vonzó és személyes hangulatot teremt. A tökéletes egyensúlyt teremtve a funkcionalitás és az esztétika között, ez a lámpa kiváló választás mindazok számára, akik igénylik a minőséget és az exkluzivitást.

Ne habozzon, válassza a Rotaliana Frame W4 falilámpát, és adja meg otthonának vagy irodájának a kívánt hangulatot és stílust!

A két tervező, Dante Donegani és Giovanni Lauda által tervezett, extrudált alumíniumból készült Frame W4 LED-es fali lámpatest közvetett módon felfelé és közvetlenül lefelé is világít, hangulatos megvilágítást teremtve a környezetnek. Ideális nappalikba, hálószobákba és folyosókra.

Fali lámpák

Ha az otthonod stílusa modern vagy klasszikus, az Fali lámpák alkatrézsének kollekciója ideális választás. Ezek a lámpák elegánsak és praktikusak, amelyek a belső tér szép díszítései lehetnek. A falak dekorálása mellett ezek a lámpák is fontos szerepet játszanak a hangulat kialakításában az otthonodban. Az Fali lámpák alkatrézsének kiváló minőségű kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezd azokat. Az Fali lámpák alkatrézsében sokféle design található, amelyek könnyen alkalmazkodnak a személyes ízlésedhez, a fal színéhez és az otthonod általános kialakításához. Az alacsony profillal rendelkező lámpák a legegyszerűbb stílusú otthonokban is megállják a helyüket. A nagyobb belső terekben ügyelj arra, hogy olyan lámpákat válassz, amelyek mérete illeszkedik a tér méretéhez. Az Fali lámpák alkatrézsének kollekciójában mindenki megtalálhatja a személyes hangulatja vagy a funkciója miatt leginkább megfelelő lámpát. Az Fali lámpák alkatrézséhez könnyen telepíthető lámpákat találsz, amelyeket bárki egyszerűen felszerelhet. A telepítéshez általában csavarokra és fúróra van szükség. Azonban, ha nem szeretnél saját magadnak telepíteni, akkor felkérhetsz egy szakembert, aki megcsinálja neked. Az Fali lámpák alkatrézsének kollekciója megfizethető áron kínálja a magas minőségű lámpákat. Az online katalógusban, vagy a boltban található termékek széles választéka megtalálható, így biztos vagy benne, hogy megtalálod az általad szeretett lámpát a megfelelő áron. Néhány lámpa lehetőséget kínál azon kívül, hogy fényt ad, hangsúlyozza a falat vagy az adott díszítő elemet. Például a LED-es lámpák a szokásos faliképek mellett is jól mutatnak és egyedivé teszik a szobát. Az Fali lámpák alkatrézsének kollekciója olyan megoldásokat kínál, amelyekkel bemutathatod az ízlésedet, az otthonodat és azt a kényelmet, amelyet keresel az otthonodban. Így ha szeretnél valami új és kényelmeset alkotni otthonodban, tekintse át az Fali lámpák alkatrézséhez tartozó termékek széles választékát. Élvezd az általuk kínált lehetőségeket, és díszítsd otthonodat a legjobb minőségű lámpákkal, amelyek sokáig tartanak és garantálják a kellemes otthoni hangulatot.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Fabiola LED fali lámpa gipszből, magassága 12,5 cm Fabiola LED fali lámpa gipszből, magassága 12,5 cm

A Fabiola LED-es fali lámpa közvetett, meleg fehér fényt biztosít. Ennek a fali lámpatestnek a fénye csak felfelé és lefelé tud távozni, az elülső burkolat teljesen átlátszatlan vakolatból készült. Nem kérdés, hogy ez a LED-es fali lámpatest különösen szép hangulatot teremthet mindenféle nappaliban - a nappaliban kiegészítő világításként vagy az előszobában alapvilágításként, különösen, ha a sorozat

A boltba
Arcchio fali lámpa Zuzana, szögletes, fekete, G9, 9,7 cm széles Arcchio fali lámpa Zuzana, szögletes, fekete, G9, 9,7 cm széles

A Zuzana fali lámpa felfelé és lefelé is hangulatos módon sugározza a fényt, a fénykibocsátás szöge pedig úgy állítható be, hogy felül és alul egyformán széles, felül szélesebb, alul keskenyebb legyen, vagy fordítva.

A boltba
Adea szövet fali lámpa, 25 cm, négyszög, fehér Adea szövet fali lámpa, 25 cm, négyszög, fehér

Adea fehér szövet falilámpa szögletes, purista árnyékolóval Az Adea számos modern stílusban tartott lakókörnyezetbe illik. Az árnyékoló teljesen szögletes és egyenes vonalú, és fehér, textil anyagból készült, amely mindenhová beépíthető. Csak a tetején és az alján jön ki akadálytalanul a fény, a többi helyen a fehér szövet biztosítja a fény lágy eloszlását, így az Adea fali lámpa első osztályú kiegészítő

A boltba
Lucande Magya LED fali lámpa fekete 2izzós négyzet Lucande Magya LED fali lámpa fekete 2izzós négyzet

A Magya LED-es fali lámpa állítható reflektorral és a négyzet alakú burkolat mögötti háttérvilágítással matt fekete felülettel rendelkezik. A két fényforrás két billenőkapcsolóval egymástól függetlenül működtethető.

A boltba
Lindby Ulisan LED fali lámpa fürdőbe, kerek 88,8cm Lindby Ulisan LED fali lámpa fürdőbe, kerek 88,8cm

Az Ulisan LED-es fürdőszobai fali lámpa egyszerű és elegáns kialakítású. A ház fémből készült, és klasszikus színösszeállítású. Az IP44-es védettségnek köszönhetően ez a lámpa a fürdőszobában vagy más nedves helyiségekben is használható.

A boltba
Luxor Art Nouveau fali lámpa Luxor Art Nouveau fali lámpa

A Luxor kézzel készült, 1900 körül készült modellek alapján. A felület, a berlini sárgaréz, különleges patinával színezett

A boltba
Esther 2 LED-es tükörvilágítás, króm, szélesség 80 cm Esther 2 LED-es tükörvilágítás, króm, szélesség 80 cm

A modern, krómozott Esther 2 LED-es tükörvilágító lámpatest fényét fényesen, de vakításmentesen sugározza felülről lefelé. Az Esther 2 különösen hatékony a nappali fehér LED-ekkel, és egyszerű, modern kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely fürdőszobai berendezésbe.

A boltba
Ten - minimalista fali lámpa, szatén arany Ten - minimalista fali lámpa, szatén arany

Modern egyszerűség jellemzi a Ten fali lámpát, amely csak egy hengeres szárból áll, beépített E27-es foglalattal.

A boltba
Knikerboker DoppioZero fali lámpa, fehér/fekete Knikerboker DoppioZero fali lámpa, fehér/fekete

Két különböző méretű, acélból készült korong alkotja a DoppioZero LED-es fali lámpát, amelynél a felső, kisebb korong 360 fokban forgatható. Ez lehetővé teszi a fény irányának egyedi meghatározását. A DoppioZero-t Olaszországban gyártják

A boltba
Knikerboker DoppioZero fali lámpa kávé/fehér Knikerboker DoppioZero fali lámpa kávé/fehér

Két különböző méretű acélból készült korong alkotja a DoppioZero LED-es fali lámpát, ahol a felső, kisebb korong 360 fokban forgatható. Ez lehetővé teszi a fény irányának egyedi meghatározását. A DoppioZero-t Olaszországban gyártják

A boltba
LEDS-C4 Mist fürdőszobai fali lámpa egy izzós króm LEDS-C4 Mist fürdőszobai fali lámpa egy izzós króm

A Mist fali lámpa minimalista megjelenésével különleges hangsúlyokat helyez a fürdőszobában. Gömb alakú opálüveg árnyékolója vakításmentes világítási hangulatot biztosít. Ideális tükörvilágításhoz. Védelmi osztály IP44.

A boltba
LED falil. elegáns, ker., arany/dombordísz., Ø25cm LED falil. elegáns, ker., arany/dombordísz., Ø25cm

A lapos, kerek Chic LED-es fali lámpa diffúz, univerzális fehér fényt bocsát ki a domború szerkezetű, szatírozott üveg diffúzoron keresztül. Előtte, az egyik részen, egy csiszolt aranyszínű alumíniumlemez van, ívelt átmenettel.

A boltba
Axolight DoDot LED fali lámpa, fehér 15° Axolight DoDot LED fali lámpa, fehér 15°

Az Axolight modern DoDot dizájner LED-es lámpateste kompakt, nagy teljesítményű és dimmelhető. Két félgömbből áll, amelyek mindegyike 46°-kal igazítható. A lámpatestet teljes egészében Olaszországban gyártják. - Tervezte: Simone Micheli

A boltba
Fali lámpa Rose üvegbúrával Fali lámpa Rose üvegbúrával

A művészien megtervezett rózsa kiváló kivitelezéssel gyönyörködtet, és kellemes plusz fényt biztosít a nappaliban.

A boltba
Vibia I.Cono 0720 fali lámpa, 28 cm, fehér Vibia I.Cono 0720 fali lámpa, 28 cm, fehér

Az I.Cono 0720 fali lámpa a Lievore, Altherr tervezői által

A boltba
Mona LED fali lámpa IP44 55,9 cm natúr sárgaréz Mona LED fali lámpa IP44 55,9 cm natúr sárgaréz

A Mona LED-es fali lámpa kialakítását az 1950-es évek stílusa ihlette. A mellékelt G9 LED-es lámpák meleg fehér fénye az opálüvegből készült félköríves ernyőn keresztül nagymértékben sugárzik előre. Az IP44-es védelmi osztálynak köszönhetően a fürdőszobában is használható.

A boltba
Vene függőlámpa, fekete/rattan megjelenés, 2-izzós Vene függőlámpa, fekete/rattan megjelenés, 2-izzós

A Vene kétlámpás fali lámpa egyrészt egyszerű modernséget, másrészt a két árnyékoló rattan megjelenésének köszönhetően egy kis természetességet sugároz. A fény közvetett módon felfelé és lefelé is sugárzik. Hatékony fényforrás a hangulatos akcentusvilágításhoz.

A boltba
Lucande LED fali lámpa Yekta, indirekt, sárgaréz színű, 10.5W Lucande LED fali lámpa Yekta, indirekt, sárgaréz színű, 10.5W

A Yekta fali lámpa a normál fali kapcsolóval három fokozatban tompítható, és modern és dizájnos, gyűrű alakú ernyővel rendelkezik, amely a fényt a fal felé sugározza, így az inkább közvetett, és különösen hangulatos hatást kelt.

A boltba
LED fürdőszobai fali világítás Helva Double Basic LED fürdőszobai fali világítás Helva Double Basic

A Helva Double Basic LED fali lámpatest ideális a modern fürdőszobák tükörvilágításához. Kellemes meleg fehér színben ragyog.- nagyon jó színvisszaadás: CRI 90- vízszintes vagy függőleges felszerelés- konzollal a szekrényekre való opcionális felszereléshez

A boltba
Fali világítás Safderun 402-A, üvegbúra átlátszó Fali világítás Safderun 402-A, üvegbúra átlátszó

A Safderun fali lámpa aranyszínű fémtartóval van felszerelve, amely egy majdnem gömb alakú, átlátszó üvegből készült árnyékolót keretez.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Randi LED fali lámpa, fehér
17 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
7 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cone lámpaernyő 18 cm magas, bézs/arany
18 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Venus LED kültéri fali lámpa
74 674 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Artemide Ippolito 45 LED állólámpa
423 762 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lángbetét Rovio III dekorációs lámpához
119 741 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dyberg Larsen DL20 fali lámpa fém 20 cm fekete
36 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sínes reflektor Mova S Volare GU10, fehér
55 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Designer függő lámpa Mirage SP, fehér
352 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Jevanna textil fali lámpa, fekete
15 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DANIEL KLEIN Premium DK12357-3
33 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARSET Dipping Light asztali borostyán/grafit
133 379 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm fekete
204 019 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lógó világítás Surfleet bambusz-vászon-búra
24 770 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben