Yael LED mennyezeti lámpa, króm, 4 pálca


37 490 Ft
  • Raktáron

A Yael mennyezeti lámpa filigrán, egymást keresztező rudakból áll, és nagyon szép fényforrás, különösen modern belső terekbe.

EAN: 4251096525328

Gyártó: Lindby

Termékleírás

A Yael mennyezeti lámpa filigrán, egymást keresztező rudakból áll, és nagyon szép fényforrás, különösen modern belső terekbe.

Mennyezeti lámpák

Az Mennyezeti lámpák alkatézise egy olyan weboldal, amely számos különböző mennyezeti lámpa típust és azok működését vizsgálja. A weboldal a belső lámpák kategóriájába tartozik, és számos érdekes és hasznos információt tartalmaz a különböző mennyezeti lámpák alkatrészeiről. Az oldal részletesen bemutatja az alkatrészeket, amelyeket a mennyezeti lámpákban használnak. Például bemutatja, hogyan működik a fényforrás, a lámpa tartó, a kapcsoló és a kábel. A weboldal hasznos tippeket is nyújt arra vonatkozóan, hogy miként lehet az egyes alkatrészeket kiválasztani és összeszerelni, hogy a lehető legjobb fényelosztást érjük el. A weboldal továbbá számos példát mutat be, hogyan lehet a mennyezeti lámpákat modern és egyedi módon felhasználni, végigvezetve az olvasót a különböző stílusokon és kialakításokon. Az oldalon található továbbá információ a színek kiválasztásáról és azok hatásairól, valamint a fényerő beállításának fontosságáról. Az Mennyezeti lámpák alkatézise egyszerűen kezelhető felülettel rendelkezik, így azok számára is könnyen átlátható, akiknek kevés tapasztalata van a mennyezeti lámpák szerelésében. Az oldal rengeteg hasznos információt tartalmaz a kezdők számára is, és segítséget nyújt abban, hogy még nagyobb hatást érjenek el a belső tér megvilágításával. Összességében, az Mennyezeti lámpák alkatézise egy nagyszerű weboldal azok számára, akik érdeklődnek a mennyezeti lámpák és azok összerakása iránt, valamint azok számára is, akik szeretnék modern, egyedi és hatékony megoldásokkal felszerelni otthonukat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Golden Duo mennyezeti lámpa 40cm szürke/zöld/arany Golden Duo mennyezeti lámpa 40cm szürke/zöld/arany

A Golden Duo mennyezeti lámpát vonzó, kettős árnyékoló megjelenés jellemzi. Az aranyszínű belső árnyékoló két szürke és sötétzöld színű bársony szövetcsík közötti résen keresztül látható. A mennyezeti lámpa belső oldala szintén aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen tükröződik, hanem meleg csillogással is rendelkezik.

A boltba
Lindby Kyron LED mennyezeti lámpa, ezüst titán Lindby Kyron LED mennyezeti lámpa, ezüst titán

A Kyron LED-es mennyezeti lámpa a spirálra emlékeztető formájával hívja fel magára a figyelmet. A normál fali kapcsoló segítségével 3 fokozatban könnyedén tompítható. A fényes, melegfehér LED-ek elegendő megvilágítást biztosítanak.

A boltba
Lindby Estar mennyezeti lámpa, hat izzós Lindby Estar mennyezeti lámpa, hat izzós

Az Estar mennyezeti lámpa három különböző irányú vasrúdból áll. Minden rúd végén egy-egy foglalat található. Mivel a fényforrások a nyitott kialakításnak köszönhetően jól láthatóak, izzószálas fényforrásokat kell használni.

A boltba
Dejan mennyezeti körlámpa, fényes króm, 3 izzós Dejan mennyezeti körlámpa, fényes króm, 3 izzós

A krómozott felületnek köszönhetően a Dejan mennyezeti lámpa egyedülállóan modern fényforrás a fürdőszobában, amely célzott reflektorfényt biztosít.

A boltba
LED lámpa keret középső, 3 000 K, alumínium LED lámpa keret középső, 3 000 K, alumínium

A Frame Mid LED mennyezeti lámpatest két egymáson átfedő, téglalap alakú fémkeretből áll. A meleg fehér LED-ek az alján lévő szaténozott műanyag burkolatok mögé vannak beépítve. A két terület külön-külön is kapcsolható (memóriafunkcióval). Ezenkívül a keretek elforgathatók, így a kialakítás a saját preferenciáinknak megfelelően módosítható.

A boltba
mennyezeti lámpa foci, négyégő, ezüst-fehér mennyezeti lámpa foci, négyégő, ezüst-fehér

A mennyezeti lámpa labdarúgó alkalmas dekoratív világításként minden gyermek és tinédzser szobájába. A kerek lámpa közepén egy labdarúgó található, amelyet négy E14-es foglalat és 20 meleg fehér LED vesz körül.

A boltba
Mennyezeti lámpa Intrigo négyzet alakú fekete Mennyezeti lámpa Intrigo négyzet alakú fekete

A négy tejfehér üvegárnyékoló egy három négyzetből álló fémkerethez van rögzítve. Az Intrigo mennyezeti lámpa megfelelő megvilágítást biztosít, különösen a magas színvonalú, modern lakóterekben.

A boltba
Nemes kristály menny. csillár Caroline Nemes kristály menny. csillár Caroline

Caroline számos kristály medáljával gyönyörködteti a szemlélőt, és varázslatos fényvisszaverődések tengerébe borítja a szobát

A boltba
Slamp Mida lámpa, Ø 67 cm, rózsaszín/fehér Slamp Mida lámpa, Ø 67 cm, rózsaszín/fehér

A Mida egy elegáns és kifinomult megjelenésű, dizájnos mennyezeti lámpa. Téglalap alakú elemekből áll, amelyek a kiváló minőségű ékszerekre emlékeztetnek. - fali lámpaként is használható - design by Adriano Rachele - made in Italy - Magnetic System® tartóval

A boltba
Chizu LED mennyezeti lámpa, Ø28,5cm 3000K fekete Chizu LED mennyezeti lámpa, Ø28,5cm 3000K fekete

A Chizu kerek LED-es mennyezeti lámpa műanyagból készült, és az alján számos kerek nyílás található, amelyeken keresztül a beépített LED-ek fénye kibocsátásra kerül.

A boltba
Rotaliana Collide H0 mennyezeti lámpa 3000K ezüst Rotaliana Collide H0 mennyezeti lámpa 3000K ezüst

A Rotaliana Collide H0 kerek LED-es mennyezeti lámpa teljes egészében alumíniumból készült, a fényt közvetett módon bocsátja ki. A Collide H0 falilámpaként is használható - Design: Paolo Dell\'Elce

A boltba
Ideal Lux lefelé irányuló lámpa Spike Round, fehér, alumínium, Ø 10 cm Ideal Lux lefelé irányuló lámpa Spike Round, fehér, alumínium, Ø 10 cm

Az esztergált alumíniumból készült kerek Spike mennyezeti lámpával bármilyen helyiségben optimális alapvilágítás biztosítható. Sorban használva alkalmas például egy hosszú folyosó megvilágítására. GX53 izzót tartalmaz.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Stargate 3 izzós LED mennyezeti lámpa Stargate 3 izzós

A Stargate LED-es mennyezeti lámpatesttel egyedi hangsúlyokat lehet a nappaliban elhelyezni, hiszen fekete-arany színű kialakításával és modern formájával igazi figyelemfelkeltő. Az egyes LED csíkok szaténozott szilikon diffúzorral vannak borítva, ami vakításmentes fényviszonyokat teremt.- fázisszűrővel vagy LED dimmerrel szabályozható

A boltba
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 3 izzós fekete/arany Lindby Eudoria mennyezetlámpa 3 izzós fekete/arany

Az Eudoria mennyezeti lámpa vasból készült, feltűnő kialakításával győz meg. Fekete-arany színösszeállítású, és E14-es izzókkal szerelhető.

A boltba
Paulmann Axin mennyezeti világítás IP44 E27 Paulmann Axin mennyezeti világítás IP44 E27

Az Axin egy sokoldalú, E27-es foglalattal ellátott mennyezeti lámpa, amely az IP44-es fröccsenővíz-védelemnek köszönhetően fürdőszobában vagy más nedves helyiségekben is használható, de egy előszobát is megvilágíthat, és egyszerűségének köszönhetően bármilyen enteriőrbe illeszkedik.

A boltba
Mennyezeti világítás Világűr Mennyezeti világítás Világűr

A fehér mennyezeti lámpa Universe ívelt tál alakú, különböző bolygókkal és csillagokkal, valamint egy űrhajóval és egy műholddal díszített. A lámpa helyet biztosít egy E27-es izzó számára (nem tartozék).

A boltba
Lámpa Enviro Star ES-60SCK Lámpa Enviro Star ES-60SCK

A Lámpa Enviro Star ES-60SCK egy modern és energiatakarékos megoldás otthonod vagy irodád megvilágítására. Az ES-60SCK egy kiváló minőségű LED lámpa, melynek köszönhetően akár 80% -kal csökkentheted az energiafogyasztást a hagyományos izzókkal szemben. Ez a lampa rendkívül hatékony és hosszan tartó, így hosszú ideig élvezheted az optimális fényerőt és meleg fehér fényét. A Lámpa Enviro Star ES-60SCK

A boltba
Doro LED mennyezeti lámpa, hossza 120 cm, sötét fa, fa, CCT Doro LED mennyezeti lámpa, hossza 120 cm, sötét fa, fa, CCT

A Doro LED-es mennyezeti lámpa sötét fa árnyalatú MDF elemmel hangulatos hangulatot varázsol minden helyiségbe. Energiahatékony, nagy teljesítményű LED fényforrással. CCT: színhőmérséklet állítható a melegfehértől az univerzális fehérig terjedő fényszíntartományban. Fali kapcsolóval dimmelhető. Tartalmazza a távirányítót (2 x AAA elemet tartalmaz). A színek rögzíthetők - Éjszakai fény - Időzítő - Memória

A boltba
Mennyezeti lámpa Jaxxi 41391-40R RGB LED  PL2 Mennyezeti lámpa Jaxxi 41391-40R RGB LED PL2

A boltba
Cleo mennyezeti lámpa, Ø 30 cm, fehér Cleo mennyezeti lámpa, Ø 30 cm, fehér

Semleges színvilágának köszönhetően az egyszerű, kerek Cleo mennyezeti lámpa számos aktuális lakberendezési trendhez illik. Akár egyenként, akár többszörösen használjuk - például egy hosszú folyosó megvilágítására: a Cleo lágy síkbeli megvilágítást biztosít.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Randi LED fali lámpa, fehér
17 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
7 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cone lámpaernyő 18 cm magas, bézs/arany
18 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Venus LED kültéri fali lámpa
74 674 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Artemide Ippolito 45 LED állólámpa
423 762 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lángbetét Rovio III dekorációs lámpához
119 741 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Dyberg Larsen DL20 fali lámpa fém 20 cm fekete
36 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Sínes reflektor Mova S Volare GU10, fehér
55 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Designer függő lámpa Mirage SP, fehér
352 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Jevanna textil fali lámpa, fekete
15 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DANIEL KLEIN Premium DK12357-3
33 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARSET Dipping Light asztali borostyán/grafit
133 379 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm fekete
204 019 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lógó világítás Surfleet bambusz-vászon-búra
24 770 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben